Καμία ανησυχία δεν εμπνέει η κατάσταση της υγείας του Μάικλ Ολαϊτάν, ο οποίος στη διάρκεια του πρώτου μέρους του ντέρμπι των «αιωνίων» κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο παγώνοντας άπαντες στο «Καραϊσκάκη».

Ο στράικερ των Πειραιωτών, ο οποίος αντικαταστάθηκε άμεσα από τον Βαλντέζ,  μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο και τα αποτελέσματα των πρώτων εξετάσεων που υποβλήθηκε, έδειξαν πως έχει ιογενή μυοκαρδίτιδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως ξεκαθαρίζει το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού αυτή προκλήθηκε από το άγχος και το στρες που είχε εκείνη την ώρα ο παίκτης και σε καμία περίπτωση δεν αφορά κάποια χρόνια πάθηση.

Πάντως ο Νιγηριανός άσος θα διανυκτερεύσει απόψε στο «Μετροπόλιταν» προκειμένου να υποβληθεί και σε άλλες εξετάσεις, κυρίως για προληπτικούς λόγους. Έτσι ο 22χρονος άσος την Καθαρά Δευτέρα ή το αργότερο την Τρίτη θα πάρει εξιτήριο και θα επιστρέψει στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις της ομάδας του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο ο Μίτσελ όσο και οι παίκτες του Ολυμπιακού επισκέφτηκαν τον Ολαϊτάν στο νοσοκομείο, προκειμένου να πληροφορηθούν για την κατάσταση της υγείας του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης