H «προπονητολογία» έχει φουντώσει για τα καλά στον Ολυμπιακό. Μάλιστα, υπάρχει έντονη πλέον η φημολογία πως η διοίκηση επιχειρεί να λύσει τώρα το θέμα αυτό και να μην το αφήσει για το τέλος της σεζόν, παρ’ όλο που η αρχική σκέψη της ήταν αυτή, δηλαδή να πορευθεί με υπηρεσιακό προπονητή τον Βασίλη Βούζα ως το τέλος και τότε να ανακοινώσει το νέο τεχνικό της ομάδας.

Έτσι ώστε και να μην αναλάβει ο νέος προπονητής σε εποχή που δεν θα μπορέσει να επέμβει άμεσα, αλλά και να μην κινδυνέψει να χρεωθεί κάποια αποτυχημένα αποτελέσματα, για τα οποία ελάχιστη ευθύνη θα έχει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όμως  οι ίδιες οι καταστάσεις αναγκάζουν τη διοίκηση να το «τρέξει» αυτό το θέμα και ήδη οι άνθρωποι της ομάδας βρίσκονται σε επαφή με συγκεκριμένους προπονητές.

Τα ονόματα που ακούγονται είναι πολλά (ακόμη και του Ιβάν Γιοβάνοβιτς) και ανάμεσά τους αυτά των Ισπανών Χουάντε Ράμος, Αϊτόρ Καράνκα και Μαρθελίνο Γκαρθία Τοράλ, ωστόσο υπάρχει η πληροφορία πως στον Ολυμπιακό έχουν αποφασίσει να μην κινηθούν στην ιβηρική αγορά που κινήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια (από το 2010 με Βαλβέρδε και μετά, όλοι οι προπονητές ήταν Ισπανοί και Πορτογάλοι) και πως ο βασικός στόχος τους έχει εντοπιστεί στη Γαλλία, μια αγορά που γνωρίζει άριστα ο Κριστιάν Καρεμπέ και διατηρεί σχέσεις που μπορούν να αποδειχθούν καθοριστικές στην επίτευξη μιας συμφωνίας.

Έτσι, έρχονται στο προσκήνιο τα ονόματα του 52χρονου Φιλίπ Μοντανιέ, που έφυγε από τη Νότιγχαμ, και του Ρεμί Γκαρντ, με θητεία σε Λιόν και Άστον Βίλα, και ειδικά για τον δεύτερο υπάρχουν πληροφορίες πως οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει αρκετά και ίσως υπάρξουν άμεσες εξελίξεις, με τον 51χρονο Γάλλο να έρχεται στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη συμφωνία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με βάση τις κινήσεις που γίνονται από τον Ολυμπιακό, θεωρείται σίγουρο πλέον, πως ο Βασίλης Βούζας δεν θα παραμείνει στην ηγεσία της πρώτης ομάδας κι ας έγινε η προπόνηση υπό τις οδηγίες του. Άλλωστε και ο ίδιος πέρασε στον προσωπικό λογαριασμό του στα social media μια φωτογραφία, που λέει πολλά… Τον Κλιντ Ίστγουντ και την ατάκα του από ταινία: «Πολλά τα καθίκια… Λίγες οι σφαίρες»!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης