Ένας αγωνιστικός «Γολγοθάς» περιμένει τον Ολυμπιακό το προσεχές διάστημα, αρχής γενομένης από το αυριανό ματς πρωταθλήματος με τον Πλατανιά, ωστόσο ο Μάικλ Ολαϊτάν, μιλώντας στη NOVA, τόνισε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του είναι έτοιμοι να ανταπεξέλθουν στο δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί.

Aναλυτικά όσα δήλωσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάικλ, αρχής γενομένης απ’ τον αγώνα του Σαββάτου με τον Πλατανιά στα Χανιά, ο Ολυμπιακός μπαίνει σε μία δύσκολη περίοδο με συνεχόμενους αγώνες. Είναι έτοιμος να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις αυτού του προγράμματος;

«Φυσικά και γνωρίζουμε το πρόγραμμα. Όλοι χρειάζεται να είμαστε έτοιμοι. Και πιστεύω ότι σαν ομάδα είμαστε έτοιμοι. Και ψυχολογικά είμαστε έτοιμοι».

Τι γνωρίζεις για την ομάδα του Πλατανιά. Έχει πέντε ισοπαλίες και δύο ήττες, καθώς δεν έχει νικήσει ακόμη στο πρωτάθλημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ειλικρινά, δεν γνωρίζω πολλά για το παιχνίδι του Πλατανιά. Ξέρεις, κάθε αγώνας που δίνουμε δεν είναι εύκολος. Ο αντίπαλός μας δεν έχει νικήσει ακόμη. Αλλά εμείς δεν κοιτάζουμε τα αποτελέσματά του. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, ώστε να παίξουμε για τη νίκη.

Ο αγώνας θα γίνει σε μία περιοχή όπου είναι πολύ έντονο το “ερυθρόλευκο” στοιχείο. Πόσο σημαντική είναι η παρουσία του κόσμου στα εκτός έδρας ματς;

«Σίγουρα σε κάθε αγώνα που δίνεις, αν έχεις κοντά σου τους οπαδούς σου, αισθάνεσαι σαν να παίζεις στην έδρα σου. Σίγουρα είναι μεγάλη βοήθεια για τους παίκτες η παρουσία του κόσμου».

Συμφωνείς ότι αρχίζει μία περίοδος στην οποία ο προπονητής σας θα χρειαστεί το σύνολο των παικτών;

«Φυσικά και δεν μπορώ να μιλήσω για τον προπονητή. Αλλά σίγουρα εμείς οι παίκτες θέλουμε να κερδίζουμε. Κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να έχει τη δυνατότητα να αγωνίζεται και να δίνει το μέγιστο των δυνατοτήτων του για να κερδίζουμε».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης