Στους «32» του Europa League προκρίθηκε ο Ολυμπιακός, ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την Γιουνγκ Μπόις στο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν στο 48’ με απευθείας φάουλ του Φορτούνη, ενώ για τους Ελβετούς ισοφάρισε στο 58’ ο Οαρό.

Ο Ολυμπιακός μπήκε στο γήπεδο με διάθεση να πιέσει και να σκοράρει ένα γρήγορο γκολ, ενώ η Γιουνγκ Μπόις ισορρόπησε γρήγορα και κατάφερε να δημιουργήσει πρώτη ευκαιρία. Στο 17′ ο Οαρό δεν μπόρεσε να νικήσει σε τετ α τετ τον Λεάλι, ενώ ο Ολυμπιακός απείλησε στο 23′ όταν ο Μποτία με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ έστειλε τη μπάλα άουτ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο δεύτερο ημίχρονο το ματς πήρε ρυθμό και στο πρώτο λεπτό ο Σεμπά βρέθηκε εντελώς αμαρκάριστος στην περιοχή των φιλοξενούμενων, όμως δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την προσπάθειά του. Το 1-0 ήρθε στο 48’. Ο Φορτούνης με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ νίκησε τον Μβογκό και έβαλε φωτιά στο γήπεδο! Λίγο αργότερα ο Σεμπά έχασε ευκαιρία για το 2-0 και τελικά η Γιουνγκ Μπόις ισοφάρισε. Στο 58′ ο Οαρό κοντρόλαρε την μπάλα και με δυνατό σουτ ισοφάρισε και διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Η ομάδα του Πάουλο Μπέντο προσπάθησε να πετύχε και δεύτερο γκολ, όμως στο 81’ ο Ελιουνούσι έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του Ολυμπιακού, καθώς αστόχησε εξ επαφής πάνω στη γραμμή! Το τελικό σφύριγμα βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με το σκορ στο 1-1.

Ολυμπιακός – Γιουνγκ Μπόις 1-1 (Cosmote Sport 3)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γκολ: 48′ Φορτούνης – 58′ Οαρό

Κίτρινες κάρτες: Φιγκέιρας, Ελιουνούσι, Μποτία, Ντα Κόστα – Λέτσιακς

Κόκκινες κάρτες:


Ολυμπιακός:
Λεάλι, Φιγκέιρας, Ρέτσος, Μποτία, Ντα Κόστα, Μαρτίνς, Μιλιβόγεβιτς, Ελιουνούσι (84′ Μανθάτης), Σεμπά, Φορτούνης, Ιντέγε.

Γιουνγκ Μπόις:
Μβόγκο, Λέτσιακς, Μπενίτο, Φον Μπέργκεν, Σούτερ, Σικ (89′ Φρέι), Ζακαρία, Σουλεϊμάνι (59′ Γκερντ), Σανόγκο (77′ Ντουά), Μπερτόν, Οαρό.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης