Καταιγιστικός ήταν ο Ολυμπιακός στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, καθώς συνέτριψε το Σάββατο με 4-0 σκορ την Καλλονή στο «Καραϊσκάκη», για την 18η αγωνιστική της Super League. Τα γκολ των Πειραιωτών τα πέτυχαν οι Σαβιόλα (13΄), Ντομίνγκες (54΄), Μανωλάς (65′) και Μασάντο (75΄).

ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Οι πρωταθλητές έδειξαν από την αρχή τις άγριες διαθέσεις τους. Οι παίκτες του Μίτσελ πήραν αμέσως την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 13ο λεπτό πέτυχαν το πρώτο τους γκολ, όταν ο Ντομίνγκες γύρισε στον Σαβιόλα κι αυτός «εκτέλεσε» τον Σιδεράκη, κάνοντας το 1-0.

Τρία λεπτά αργότερα ο Κάμπελ βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα της Καλλονής αλλά έστειλε την μπάλα δίπλα από το δοκάρι, ενώ οι καλές στιγμές των Πειραιωτών συνεχίστηκαν με τον Φουστέρ (22′) και τον Ντομίνγκες (24′) να μην καταφέρνουν από καλή θέση να νικήσουν τον αντίπαλο γκολκίπερ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου, όμως λίγο μετά το ξεκίνημα της επανάληψης (54′) και από γύρισμα του Σαλίνο, ο Ντομίνγκες από κοντά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Από κόρνερ του Βάις στο 65′, ο Μανωλάς βρέθηκε στην καρδιά της περιοχής και με σουτ έκανε το 3-0, ενώ στο 75′ ο δείκτης ανέβηκε στο 4-0, αυτή τη φορά με σουτ του νεοεισελθόντα, Μασάντο μετά από κάθετη μπαλιά του Βάις.

Ολυμπιακός- Καλλονή 4-0

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γκολ: 13′ Σαβιόλα, 54′ Ντομίνγκεζ, 65′ Μανωλάς, 75′ Μασάντο

Κίτρινες: Γκοϊανίρα (Καλλονή)

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μπονγκ, Μανωλάς, Παπαδόπουλος, Σάμαρης (66′ Εντινγκά), Μανιάτης (71′ Μασάντο), Κάμπελ, Φουστέρ (56′ Βάις), Τσόρι, Σαβιόλα.

Καλλονή (Γιάννης Μαντζουράκης): Σιδεράκης, Χωριανόπουλος, Ποντάνι, Λεάντρο, Αναστασιάδης, Γκοϊανίρα, Γιουκάρης (78′ Ντάμπος), Μανούσος (69′ Βαλιός), Λεοζίνιο, Ντος Σάντος, Καζάκης (20 λ.τ Γκι Κάσα).

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης