Ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε για περισσότερο από μία ώρα απέναντι στον Πανιώνιο, όμως ξεκλείδωσε την άμυνα των Νεοσμυρνιωτών και επικράτησε με 4-0 στο ματς για την 19η αγωνιστική της Super League. Το σκορ άνοιξε στο 68’ ο Χασάν, ενώ στο 75’ ο Γκερέρο, στο 79’ ο Χριστοδουλόπουλος με πέναλτι και στο 86’ ο Βούκοβιτς διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ένα εντυπωσιακό πρώτο ημίχρονο, οι δύο ομάδες δημιούργησαν πολλές φάσεις, αλλά δεν κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο και έχασε αρκετές ευκαιρίες, κυρίως με τον Χριστοδουλόπουλο, αλλά ο Πανιώνιος ήταν αυτός που απώλεσε την πιο κλασική ευκαιρία στο 10′, όταν ο Καμαρά νικήθηκε στο τετ α τετ από τον Σα. Οι γηπεδούχοι, παρά τις 10 τελικές προσπάθειες δεν βρήκε δίχτυα λόγω του εκπληκτικού Κότνικ.

Ο επιθετικός μονόλογος του Ολυμπιακού συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο. Οι «ερυθρόλευκοι» σφυροκοπούσαν την εστία του Κότνικ, αλλά τόσο ο Χριστοδουλόπουλος, όσο και ο Τοροσίδης δεν μπόρεσαν να βρουν δίχτυα. Παρά το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι έπαιζαν «μονότερμα» τον Πανιώνιο και δημιουργούσαν πολύ εύκολα φάσεις, το πολυπόθητο γι αυτούς γκολ, ήρθε στο 68′.

Ο Τοροσίδης έβγαλε την παράλληλη σέντρα, ο Γκερέρο άφησε πανέξυπνα την μπάλα και ο Χασάν ανενόχλητος την έστειλε στα δίχτυα πετυχαίνοντας το τρίτο του τέρμα στη χρονιά και το δεύτερο απέναντι στον Πανιώνιο. Αυτό το γκολ έβγαλε το άγχος από τους γηπεδούχους και στο 75′ ο Γκερέρο έκανε το 2-0. Τέσσερα επτά αργότερα ο Χριστοδουλόπουλος κέρδισε κι εκτέλεσε πέναλτι ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 3-0. Το «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε ο Βούκοβιτς, ο οποίος στο 86′ διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ολυμπιακός – Πανιώνιος 4-0 (Novasports 2)

Γκολ: 68′ Χασάν, 75′ Γκερέρο, 79′ πεν. Χριστοδουλόπουλος, 86′ Βούκοβιτς

Κίτρινες κάρτες: Νάτχο, Βούκοβιτς, Χριστοδουλόπουλος – Κόρμπος, Καμαρά, Παπαγεωργίου, Τσιλούλης

Κόκκινες κάρτες:

Ολυμπιακός: Σα, Βούκοβιτς, Σισέ, Κούτρης, Ελαμπντελαουί (14′ Τοροσίδης), Καμαρά, Νάτχο, Χριστοδουλόπουλος (80′ Ζιλ Ντίας), Ποντένσε, Γκερέρο, Χασάν (83′ Σολδάνο).

Πανιώνιος: Κότνικ, Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος, Παπαγεωργίου, Οικονομίδης (80′ Σπιριντόνοβιτς), Κότσιτς, Κόρμπος (55′ Μανθάτης), Μακρύλλος, Σιντί Αλί, Τσιλούλης, Καμαρά (75′ Μίκο).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης