Νέος πονοκέφαλος προέκυψε στον Ολυμπιακό ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Αχμέντ Χασάν διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό και, όπως είναι λογικό, δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Μαρτίνς.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αιγύπτου ανακοίνωσε πως τρία μέλη της αποστολής βρέθηκαν θετικά, ένα εκ των οποίων είναι ο παίκτης των Πειραιωτών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, την ώρα που ο Ελ Αραμπί ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα, ο προπονητής των νταμπλούχων Ελλάδας, Πέδρο Μαρτίνς χάνει και τον δεύτερο επιθετικό του, εν όψει του ντέρμπι των «αιωνίων», το οποίο θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο (21/11, 19:30), στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League.

Χάνει και τη Σίτι ο Αιγύπτιος στράικερ

Μάλιστα, δεδομένου ότι ο Χασάν θα πρέπει να μείνει σε καραντίνα για διάστημα 14 ημερών, αναμένεται να χάσει και τον εντός έδρας αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι, για το Champions League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αποστολή της εθνικής Αιγύπτου επέστρεψε από τη Δημοκρατία του Τόγκο και το πρωί σήμερα (18/11) όλα τα μέλη της υποβλήθηκαν σε τεστ κορωνοϊού, όπως προβλέπεται από το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Όπως ανακοίνωσε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αιγύπτου, θετικοί στον κορωνοϊό βρέθηκαν ο Αχμέντ Χασάν, ο εκπρόσωπος Τύπου Σαντί Αλ-Τζιλανί και μασέρ της εθνικής Αιγύπτου Μοχάμεντ Αμπντού.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης