Ολυμπιακός: Ανακοίνωση για τα εισιτήρια του εκτός έδρας αγώνα με την Άρσεναλ

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2020, 19:39
Ολυμπιακός: Ανακοίνωση για τα εισιτήρια του εκτός έδρας αγώνα με την Άρσεναλ

Aνακοίνωση, μέσω της οποίας ενημερώνει τους φιλάθλους της για τη διάθεση των εισιτηρίων του εκτός έδρας ματς με την Άρσεναλ, που θα διεξαχθεί στις 27 Φεβρουαρίου, για τη φάση των «32» του Europa League, εξέδωσε την Παρασκευή η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Αναλυτικά, το δελτίο Τύπου της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ:

«H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της φάσης των 32 του UEFA EUROPA LEAGUE απέναντι στην ARSENAL, που θα διεξαχθεί στο «EMIRATES STADIUM» την Πέμπτη 27/02/2020 στις 20:00 (τοπική ώρα), ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατεθούν με προτεραιότητα στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, οι οποίοι και θα ταξιδέψουν οι ίδιοι στην Αγγλία, ως εξής:

Την Δευτέρα 27/1 και Τρίτη 28/1 (10:00 – 18:00), για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας από το εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από τη θύρα 25, με δικαίωμα αγοράς δυο (2) εισιτηρίων για κάθε κάτοχο.

Σε περίπτωση μη εξάντλησης των εισιτηρίων από τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση για τους φιλάθλους μας.

Για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας VVIP, από το γραφείο Εισιτηρίων Διαρκείας στο Γήπεδο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚH, με τις ανωτέρω ώρες λειτουργίας.

Κάθε φίλαθλος για να προμηθευτεί εισιτήριο είναι απαραίτητο να επιδείξει την κάρτα διαρκείας του, το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς του και την αεροπορική ή την ξενοδοχειακή του κράτηση, για το δεύτερο εισιτήριο απαιτείται και κάρτα φίλαθλου του Ερασιτέχνη.

Η τιμή των εισιτηρίων είναι 25€ και ο τρόπος πληρωμής είναι ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ».

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2020, 19:47