Yπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς θα αγωνίζεται μέχρι το 2024 ο Ολυμπιακός, καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός ανανέωσε τη συνεργασία του με τους «ερυθρόλευκους» για δύο ακόμη χρόνια.

Ο 51χρονος τεχνικός βρέθηκε το απόγεμα της Πέμπτης στα γραφεία της ΠΑΕ στην πλατεία Αλεξάνδρας και έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο, παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πέδρο Μαρτίνς ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2018 και επί ημερών του οι Πειραιώτες έχουν πανηγυρίσει την κατάκτηση δύο πρωταθλημάτων και ενός Κυπέλλου.

Συνολικά ο Ίβηρας τεχνικός έχει κοουτσάρει τους «ερυθρόλευκους» σε 196 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας 131 νίκες, 34 ισοπαλίες και 31 ήττες.

Πλέον ο Μαρτίνς έχει βάλει πλώρη ώστε να γινει συνολικά ο μακροβιότερος προπονητής στην σύχρονη ιστορία του Ολυμπιακού, ξεπερνώντας τον Ντούσαν Μπάγεβιτς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Μαρινάκης: «Μέλος της οικογένειάς μας ο Μαρτίνς»

Μετά τις υπογραφές ο διοικητικός ηγέτης των πρωταθλητών προχώρησε σε δηλώσεις στο MEGA, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Είμαστε χαρούμενοι σήμερα γιατί ο Πέδρο δεν είναι μόνο ο προπονητής του Ολυμπιακού, είναι πλέον ένας πολύ καλός φίλος, ένα μέλος της οικογένειας μας.

Πάνω από όλα εκτός από πολύ καλός προπονητής, είναι πολύ καλός άνθρωπος, που μπορείς να τον εμπιστευτείς, να συζητάς για ποδόσφαιρο και να βασιστείς πάνω του για τη μεγαλύτερη ομάδα της χώρας.

Γι αυτό δεν είχαμε να συζητήσουμε πολλά στο να ανανεώσουμε για τα επόμενα δυο χρόνια. Η αγάπη του για τον Ολυμπιακό είναι δεδομένη. Η εκτίμηση στο πρόσωπο του είναι επίσης πολύ μεγάλη. Είμαστε χαρούμενοι που για τα επόμενα δυο χρόνια θα είναι κοντά μας.

Να συνεχίσουμε να είμαστε πρωταθλητές, καθώς επίσης να έχουμε καλές πορείες  στην Ευρώπη. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε μέσα στο γήπεδο. Μας περιμένουν δύσκολα ματς. Όρεξη να έχουμε για επιτυχίες».

Μαρτίνς: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος που συνεχίζω στον Ολυμπιακό»

Από τη μεριά του ο Πορτογάλος, στις πρώτες του δηλώσεις, μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του, είπε: «Νιώθω μεγάλη περηφάνια. Ολοι ξέρετε ότι εδώ νιώθω σαν στο σπίτι μου. Νιώθω ευπρόσδεκτος. Ο πρόεδρος μου δίνει τις καλύτερες συνθήκες για να δουλέψω και να κάνω αυτό που θέλω στη ζωή μου και στην καριέρα μου. Μπορείτε να βασιστείτε πάνω μου.

Θα συνεχίσω με σκληρή δουλειά και αφοσίωση. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να είμαστε πρώτοι και να φέρνουμε επιτυχίες. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που συνεχίζω στον Ολυμπιακό».

 

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης