Προς ανατροπή δεδομένων φαίνεται να οδηγείται (προς το παρόν) η υπόθεση της μεταγραφής του Ντάνιελ Ποντένσε από τον Ολυμπιακό στην αγγλική Γουλβς.

Ενώ, όπως επιβεβαίωναν από το απόγευμα της Κυριακής (26/1) τα βρετανικά ΜΜΕ,  όλα έδειχναν να έχουν πλέον δρομολογηθεί, με τον Πορτογάλο μάλιστα να προγραμματίζει ταξίδι τη Δευτέρα (27/1) στην Αγγλία, για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στον σύλλογο της Premier League, η μεταγραφή του μπαίνει επί του παρόντος «παγώνει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγο μετά την ολοκλήρωση του ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, γνωστοποιήθηκε πως το deal χαλάει και ο Ποντένσε μένει στην Ελλάδα μέχρι… νεοτέρας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως κατά τη διάρκεια της Κυριακής (26/1) υπήρξε εμπλοκή στην όλη διαπραγμάτευση του Ολυμπιακού με τη Γουλβς, πάνω σε ορισμένα σημαντικά ζητήματα που αφορούν το οικονομικό σκέλος (πιθανότατα και στο θέμα των δικαιωμάτων που έχει πάνω στον ποδοσφαιριστή το γραφείο ατζέντηδων που τον εκπροσωπεί) κι όπως σημειώθηκε από πηγές εντός της πειραιώτικης ομάδας, υπάρχει μεγάλη απόσταση, που μπλοκάρει (για την ώρα) τη μεταγραφή.

Επί του παρόντος το θέμα είναι στον «αέρα» και είναι αβέβαιο εάν θα προχωρήσει η υπόθεση μέχρι τέλους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης