Ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό πέρασε και ήταν νικηφόρος για τον Ολυμπιακό, αλλά τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα παραμένουν στους «ερυθρόλευκους» ενόψει του αγώνα της Τετάρτης με τη Μάντσεστερ Σίτι, για την 4η αγωνιστική του Champions League.

Οι Ελ Αραμπί και Χασάν παραμένουν σε καραντίνα στην Αφρική, ο Βαλμπουενά είναι νοκ άουτ με θλάση, ενώ ο Χολέμπας έκανε και σήμερα ατομικό πρόβλημα και ως εκ τούτου εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα ενισχύσει τους πρωταθλητές Ελλάδας στην αναμέτρηση με τους «πολίτες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και σαν να μην έφτανε αυτό, πρόβλημα υπάρχει και με τον πιο έμπειρο παίκτη της ομάδας, τον Ραφίνια. Ο Βραζιλιάνος γύρισε το πόδι του στο ντέρμπι, πονούσε και σήμερα, δεν προπονήθηκε και η κατάστασή του θα αποσαφηνιστεί την Τρίτη.

Δεδομένης της απουσίας του Βινάγκρε, αν ο Ραφίνια δεν μπορέσει να αγωνιστεί τότε ο Ολυμπιακός θα έχει «ξεμείνει» από πλάγιους μπακ στα αριστερά, θέση στην οποία ο Βραζιλιάνος αγωνίστηκε κατά συνθήκη απέναντι στους «πράσινους», καθώς οι Χολέμπας και Βινάγκρε ήταν από τότε νοκ-άουτ.

Ενδεχόμενη απουσία του Ραφίνια ενδέχεται να επηρεάσει και το σχηματισμό του Ολυμπιακού απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι, αφού δεν θα πρέπει να θεωρείται απίθανο ο Μαρτίνς να επιλέξει μια ενδεκάδα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης