Στην Αθήνα αφίχθη τη Δευτέρα για λογαριασμό του Ολυμπιακού ο Σέρτζι Κανός, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην ομάδα του Πειραιά.

Ο 26χρονος Ισπανός εξτρέμ έφτασε στο «Ελ. Βενιζέλος» στις 19:30 και την Τρίτη θα περάσει από ιατρικές/εργομετρικές εξετάσεις, ενώ ακολούθως θα υπογράψει το συμβόλαιό του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Κανός αναμένεται να αποκτηθεί σε πρώτη φάση ως δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν από την Μπρέντφορντ, ενώ στη συμφωνία των Πειραιωτών με τους Άγγλους θα υπάρχει και option αγοράς που θα μπορεί να ενεργοποιηθεί το καλοκαίρι, σε περίπτωση φυσικά που ο παίκτης ικανοποιήσει με την απόδοσή του.

 

Λίγο μετά την άφιξή του στην Ελλάδα για λογαριασμό των «ερυθρόλευκων», ο Ισπανός εξτρέμ εμφανίστηκε ανυπόμονος να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όλα έγιναν πολύ γρήγορα, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι σε αυτόν τον εκπληκτικό σύλλογο. Ανυπομονώ να ξεκινήσω προπονήσεις. Μπορώ να δώσω πολλά πράγματα στην ομάδα.

Έχω δει την ομάδα και ξέρω ότι έχουμε καταπληκτικούς παίκτες. Ανυπομονώ να βρεθώ δίπλα τους. Να τη βοηθήσω και να πετύχουμε σπουδαία πράγματα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 26χρονος άσος.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης