Μπορεί ο Ολυμπιακός να εξασφάλισε και μαθηματικά την κατάκτηση του τίτλου, μετά τη νίκη του με 2-0 επί του Πανθρακικού, ωστόσο δεν είχε ούτε μία ημέρα χρόνο για να πανηγυρίσει τον 41ο τίτλο πρωταθλήματος της ιστορίας του.

Κι αυτό γιατί από την Κυριακή άπαντες στο λιμάνι έχουν στρέψει την προσοχή τους στο καθοριστικό ματς της Τετάρτης με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ», όπου η ομάδα του Μίτσελ θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί το υπέρ της 2-0, προκειμένου να πάρει την πρόκριση για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σημερινή προπόνηση των «ερυθρόλευκων» ολοκληρώθηκε και όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό ματς με την ομάδα της Κομοτηνής ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποφόρτισης.

Το ευχάριστο για τον Μίτσελ είναι πως οι Σαβιόλα και Μαρκάνο, που προέρχονταν από τραυματισμούς, ανέβασαν ρυθμούς. Μάλιστα ο δεύτερος έβγαλε κανονικά όλο το πρόγραμμα χωρίς να προκύψει κάποιο πρόβλημα κι έτσι εκτός απροόπτου αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του.

Από εκεί και πέρα, ο Ιμπαγάσα συνέχισε τη θεραπεία, ο Σιόβας ακολούθησε το πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ ο Κώστας Μανωλάς που χθες έμεινε εκτός αποστολής για να ξεκουραστεί σήμερα μετείχε κανονικά. Η αυριανή προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 11 το πρωί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο μεταξύ, ο Ισπανός τεχνικός ευχαρίστησε μέσω του Twitter όλους τους συνεργάτες του, τους παίκτες, τη διοίκηση και τον κόσμο της ομάδας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Πιο συγκεκριμένα έγραψε: «Πρωτάθλημα υπ’ αριθμόν 41 του Ολυμπιακού. Με αυτή την ομάδα ήταν όλα πιο εύκολα. Ευχαριστώ!». Και αμέσως μετά έγραψε σε ένα δεύτερο: «Ευχαριστώ τον πρόεδρό (Βαγγέλη Μαρινάκη), όλον τον σύλλογο, τους παίκτες μου και όλους τους οπαδούς».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης