Συνεχίζονται στη Βραζιλία οι αναφορές για το «φλερτ» του Ολυμπιακού με τον Ραφίνια, με τον δημοσιογράφο, Πάκο Μπελμόντε να ισχυρίζεται σε ανάρτησή του στον προσωπικό λογιαριασμό του στο Twitter πως ολοκληρώθηκαν θετικά οι διαπραγματεύσεις των «ερυθρόλευκων» με τον ατζέντη του έμπειρου ακραίου οπισθοφύλακα.

«Ο Ραφίνια είναι παίκτης του Ολυμπιακού,» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μπελμόντε για τον 35χρονο Βραζιλιάνο δεξιό μπακ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο συμβόλαιο του Ραφίνια με την πρωταθλήτρια λατινικής Αμερικής, Φλαμένγκο, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2021, υπάρχει όρος που του επιτρέπει να αποχωρήσει ως ελεύθερος κατόπιν δικής του επιθυμίας του, εφόσον έχει πρόταση από ευρωπαϊκό κλαμπ.

Τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ μετέδιδαν πως το απόγευμα της Πέμπτης (13/8), ο Ραφίνια είχε ραντεβού με τον ατζέντη του και με τη διοίκηση της Φλαμένγκο, για να συζητήσουν σχετικά με την πρόταση των «ερυθρόλευκων», η οποία -πάντα σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους- αφορά ποσό 1,4 εκ. ευρώ ετησίως για δύο χρόνια συμβόλαιο.

Την ίδια ώρα, όσον αφορά στην αριστερή πλευρά της «ερυθρόλευκης» άμυνας, η περίπτωση απόκτησης του 27χρονου αριστερού μπακ Τράουκο από τη Σεντ Ετιέν με την Ρεν… πάγωσε!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης