Γνωστή έγινε η αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τη Μπάγερν Μονάχου (22/10, 22:00, Cosmote Sport 2) για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν υπολογίζει στους τραυματίες Μπενζιά, Βαλμπουενά και Μπα. Οι παίκτες που συμπεριέλαβε στην αποστολή είναι οι:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σα, Αλέν, Καραργύρης, Σεμέδο, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Γκασπάρ, Μεριά, Παπαδόπουλος, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιλιέρμε, Ξενιτίδης, Ποντένσε, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Λοβέρα, Γκερέρο, Ελ Αραμπί.

Η πιθανότερη ενδεκάδα που θα κατεβάσει ο τεχνικός του Ολυμπιακού είναι η εξής: Σα, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Σεμέδο, Μεριά (Αβραάμ), Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε, Καμαρά, Ποντένσε, Λοβέρα, Ελ Αραμπί (Γκερέρο).

Από την άλλη, οι Γερμανοί δεν αναμένεται να κάνουν εκπλήξεις και θα αγωνιστούν με τους Νόιερ, Αλάμπα, Κίμιχ, Ερνάντες, Παβάρ, Τιάγκο Αλκάνταρα, Τολισό, Κομάν, Γκνάμπρι, Κουτίνιο και Λεβαντόφσκι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ντάνι Μακέλι. Ο 36χρονος Ολλανδός θα διευθύνει για τέταρτη φορά αγώνα των Πειραιωτών. Βοηθοί του θα είναι οι Μάριο Ντικς, Χέσεκλ Στέγκστρα, Κέβιν Μπλομ, ενώ στο VAR θα είναι ο Γιοκίμ Καμπουίς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης