Τον Μαντί Καμαρά, ο οποίος στο πρόσφατο παρελθόν είχε «ακουστεί» για την Νάπολι, εμπλέκουν σήμερα τα ιταλικά ΜΜΕ, σχετικά με την προοπτική επιστροφής του Κώστα Μανωλά στον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα «Tuttosport», «η Νάπολι αξιοποιεί τον μάνατζερ του Μανωλά, Μίνο Ραϊόλα, για μια διπλή επιχείρηση: να πουλήσει τον αμυντικό, βγάζοντας το βάρος ενός μισθού περίπου 4 εκατομμυρίων “καθαρών” και να προσπαθήσει να κλείσει την ανταλλαγή με τον Μαντί Καμαρά, παίκτη επίσης του Ραϊόλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προσπαθεί να δημιουργήσει μια ισότιμη συζήτηση, δίνοντας μερικά εκατομμύρια ως διαφορά που θα πληρωθούν με την πάροδο των ετών».

Aπό τη μεριά της η «Il Mattino», αναλύοντας την κατάσταση στη Νάπολι σχετικά με το «κεφάλαιο» Μανωλάς, σημειώνει ότι «ο Έλληνας θέλει να πάει στον Ολυμπιακό και επίσης η Νάπολι μπορεί να αποφασίσει ότι θέλει να εγκαταλείψει την τριετή περίοδο των 8 εκατομμυρίων μεικτών ανά σεζόν.

Η προσφορά είναι 15 εκατομμύρια ευρώ: οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη, με τον Ρουγκανί να αποτελεί την εναλλακτική λύση για τους “ατζούρι”».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης