Ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα η μεταγραφή του Χόρχε Ντανιέλ Μπενίτες στον Ολυμπιακό, καθώς ανακοινώθηκε κι επίσημα η απόκτησή του από τους Πειραιώτες.

Ο Παραγουανός επιθετικός, ο οποίος βρίσκεται από το Σάββατο στην Ελλάδα, έχοντας μάλιστα περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις, μετέβη σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ κι έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο, που του προσέφεραν οι «ερυθρόλευκοι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν και δεν έγινε γνωστή από τους πρωταθλητές Ελλάδας η χρονική διάρκεια της συμφωνίας των δύο πλευρών, σύμφωνα με πληροφορίες ο παίκτης δεσμεύτηκε με τετραετές συμβόλαιο.

Λίγη ώρα αργότερα οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού επισημοποίησαν την απόκτηση του Μπενίτες με μία λιτή ανακοίνωση, η οποία ανέφερε: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Χόρχε Ντάνιελ Μπενίτες».

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη μεταγραφή μου και θέλω να ευχαριστήσω τον σύλλογο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε», ανέφερε αρχικά στο διαδικτυακό κανάλι του Ολυμπιακού ο πρώην πλέον στράικερ της Γκουαρανί, μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 «Ξέρω τι σημαίνει ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο κι έχω όλα τα φόντα για να βρίσκομαι εδώ. Είμαι χαρούμενος γι΄αυτή την ευκαιρία που μου δίνει ο σύλλογος και θα προσπαθήσω να την εκμεταλλευτώ στο έπακρο. Έρχομαι για να βοηθήσω όσο μπορώ, να δείξω ότι είμαι ένας πολύ ικανός επιθετικός και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα», πρόσθεσε ο Παραγουανός άσος.

Αναφορικά με τη συμμετοχή του στο Τσάμπιονς Λιγκ ο Μαρτίνες επισήμανε ότι «… πρόκειται για μία σημαντική διοργάνωση, όπου ο καθένας θα πρέπει να δείξει τι αξίζει και να δώσει τον καλύτερό του εαυτό».

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπενίτες αγωνιζόταν ως τώρα στην πατρίδα του με τα χρώματα της Γκουαρανί και προέρχεται από εξαιρετικό πρωτάθλημα, στη διάρκεια του οποίου σημείωσε 17 γκολ σε 21 συμμετοχές.

Μάλιστα τον περασμένο Ιούνιο έκανε και το ντεμπούτο του με την εθνική ομάδα της Παραγουάης, αγωνιζόμενος σε φιλικό με τη Γαλλία.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης