Ο Μάριος Βρουσάι ήταν από τους καλύτερους παίκτες του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τη Μαρσέιγ και κατάφερε με την απόδοσή του να ξεχωρίσει.

Ο 22χρονος εξτρέμ, ο οποίος έδωσε την τελική πάσα στο γκολ του Καμαρά, έδειξε απέναντι στους Μασσαλούς ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα και να αποτελέσει ένα πολύτιμο «όπλο» για τον Μαρτίνς στα φτερά της επίθεσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι από την επόμενη μέρα κιόλας του αγώνα στο «Βελοντρόμ» έχει ανοίξει κουβέντα για το μέλλον του, με τη διοίκηση των Πειραιωτών να προτίθεται να ανανεώσει το συμβόλαιό του, το οποίο εκπνέει το προσεχές καλοκαίρι.

Οι εξελίξεις στην περίπτωση του Βρουσάι θα είναι άμεσες, καθώς τις επόμενες ημέρες ο νεαρός άσος θα κληθεί από τους ιθύνοντες των πρωταθλητών να επεκτείνουν τη συνεργασία τους.

Συγκεκριμένα οι Πειραιώτες θα προσφέρουν στον νεαρό εξτρέμ τριετές συμβόλαιο, με παράλληλη αύξηση των αποδοχών του, με τους ερυθρόλευκους να φιλοδοξούν ότι ο Βρουσάι θα αποτελέσει το νέο πρότζεκτ του συλλόγου, μετά την πώληση του Κώστα Τσιμίκα στη Λίβερπουλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης