Στην τελική ευθεία έχει μπει πλέον το θέμα της επιστροφής του Αχμέντ Χασάν στον Ολυμπιακό.

Ο διεθνής Αιγύπτιος επιθετικός της Μπράγκα βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα και περνάει από ιατρικά τεστ για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εφόσον δώσει το «ΟΚ» και το ιατρικό τιμ των «ερυθρολεύκων», ο 26χρονος φορ θα υπογράψει ως δανεικός για έξι μήνες στους Πειραιώτες, ενώ στη συμφωνία αναμένεται να συμπεριληφθεί και οψιόν αγοράς για το προσεχές καλοκαίρι, το ύψος της οποίας θα ξεπεράσει τα 2 εκατ. ευρώ.

Η επανένταξη του Χασάν στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ, αποτελούσε σφοδρή επιθυμία του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος ήθελε από το περασμένο καλοκαίρι την παραμονή του Αιγύπτιου στον Πειραιά, μετά την περσινή, ικανοποιητική σεζόν του στο «Γ. Καραϊσκάκης», ως δανεικός από την πορτογαλική ομάδα, όπου κατέγραψε 15 γκολ σε 32 αγώνες σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Europa League.

Ο Ολυμπιακός δεν τα βρήκε τότε με τη Μπράγκα για την αγορά του, κλείνοντας ως αντικαταστάτη του τον Ελ Αραμπί, ωστόσο οι Πειραιώτες επανήλθαν στο χειμερινό μεταγραφικό «παράθυρο» και προχώρησαν τις συζητήσεις με τη Μπράγκα για νέο δανεισμό του 26χρονου επιθετικού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η υπόθεση δείχνει δρομολογημένη κι αυτό που απομένει είναι η ολοκλήρωση των ιατρικών εξετάσεων, αφού ο Χασάν αντιμετώπισε ένα αρκετά σοβαρό πρόβλημα τους προηγούμενους μήνες στον αστράγαλο, με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός αγώνων από τον Οκτώβρη κι έπειτα (τελευταία συμμετοχή του στις 29 Σεπτεμβρίου, στο 1-0 της Μπράγκα επί της Πορτιμονένσε).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης