Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το φιλικό του Ολυμπιακού με αντίπαλο την Στουτγκάρδη. Οι «ερυθρόλευκοι» αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 με τους Σουηβούς* στο πρώτο φιλικό τους παιχνίδι στη Γερμανία που διεξήχθη την Παρασκευή στην «Γκέμπεριτ Αρίνα».

Στις εξέδρες βρέθηκαν και τα νέα αποκτήματα των Πειραιωτών,  οι Σαβιόλα, Ρομπέρτο και Κάμπελ ενώ το ματς παρακολούθησε και ο Ρόι Κάρολ, που αναμένεται να αποχωρήσει από τους νταμπλούχους Ελλάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε αρκετά βελτιωμένος κόντρα στη γερμανική ομάδα, εν συγκρίσει με το φιλικό παιχνίδι με την Φράιμπουργκ, όπου είχε ηττηθεί με 4-2, παρουσιάζοντας αρκετά κενά στην άμυνα.

Άλλωστε δεν πρέπει να λησμονούμε ότι η αντίπαλος του Ολυμπιακού είναι αρκετά πιο έτοιμη από το συγκρότημα του Μίτσελ, δεδομένου ότι η Μπουντεσλίγκα αρχίζει στις 10 Αυγούστου.

Οι Γερμανοί απείλησαν πρώτοι στο 13′, ωστόσο εν συνεχεία δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες μπροστά από την εστία της ελληνικής ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αντίθετα οι Πειραιώτες, που είχαν ως κορυφαίους τους Τσόρι και Φετφατζίδη, είχαν σημαντικές ευκαιρίες με τα χαμένα τετ α τετ του “Φετφα” και του Μήτρογλου.

Ντεμπούτο με τη φανέλα του Ολυμπιακού έκανε ο Αλγερινός αμυντικός, Καρλ Μεντζανί, δείχνοντας ότι είναι ακόμα αγωνιστικά ανέτοιμος.
Στουτγκάρδη (4-2-3-1): Ούλραιχ – Σβάαμπ, Ταστσί, Ρίντιγκερ, Σακάι – Λάιτνερ, Μποκά – Βέρνερ, Μαξίμ, Τραορέ – Ιμπίσεβιτς.

Ολυμπιακός (4-3-3): Μέγιερι – Σαλίνο, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Σιόβας, Χολέμπας – Φέισα, Μανιάτης, Ντομίνγκες – Φετφατζίδης, Φουστέρ, Μήτρογλου.

Αλλαγές: Στο 46′ οι Παπάζογλου, Μανωλάς, Μασάντο πέρασαν στις θέσεις των Σαλίνο, Αβραάμ και Φουστέρ. Στο 65′ μπήκαν οι Γιαννιώτης, Μετζανί, Λυκογιάννης, Ντε Βινσέντι, Σάμαρης, Ιμπαγάσα, Ολαϊτάν και Διαμαντάκος.

* Παρατσούκλι της Στουτγκάρδης. Ονομάζονται όσοι κατάγονται από τη Στουτγκάρδη και τη γύρω περιοχή.

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης