Δίχως απρόοπτα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού στο Ζέεφελντ της Αυστρίας.

Οι ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών εργάστηκαν υπό τις οδηγίες του Μάρκο Σίλβα, o οποίος είχε τα γενέθλιά του, με τον Τσόρι Ντομίνγκες να κλέβει την παράσταση, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά την κλάση του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Αργεντινός άσος ήταν πρωταγωνιστής σε δύο πολύ όμορφες φάσεις στο οικογενειακό διπλό της ομάδας. Στη μία ο Αργεντινός με υπέροχη ενέργεια… σέρβιρε το γκολ στον Χάρα και εκείνος βρήκε δίχτυα, ενώ στη δεύτερη, έκανε ατομική ενέργεια και βλέποντας τον τερματοφύλακα να είναι εκτός θέσης, «έσκαψε» την μπάλα και την έστειλε να… αναπαυτεί στο βάθος της εστίας του.

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, οι «ερυθρόλευκοι» δούλεψαν πάνω στον έλεγχο της μπάλας και στη σωστή κυκλοφορία της, ενώ παράλληλα πραγματοποιήθηκαν ασκήσεις όπως εκείνες της απογευματινής προπόνησης του Σαββάτου, με τη μόνη διαφορά ότι χρησιμοποιήθηκαν μικρά τέρματα για να υππάρχει δυσκολία στο σκοράρισμα.

Η αλλαγή κατεύθυνσης και παιχνιδιού από τους επιτιθέμενους και προσαρμογή της άμυνας στην επίθεση, ανάλογα με το τέρμα που «κινδύνευε» ήταν ξανά βασικά στοιχεία της δουλειάς που έγινε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με τρέξιμο και πέραν του Μπενίτες, ο οποίος κινήθηκε ατομικά συντηρητικά, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά, συμμετέχοντας σε όλο το πρόγραμμα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης