Ευκαιρίες σε πολλούς απ’ τους νεαρούς επαγγελματίες του Ολυμπιακού σκοπεύει να δώσει ο Πέδρο Μαρτίνς στην αυριανή (03/02, 17:15) ρεβάνς με τον Παναιτωλικό στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ευρεία νίκη των «ερυθρόλευκων» επί της αγρινιώτικης ομάδας στο πρώτο ματς (3-0), προσφέρει τη δυνατότητα στον Πορτογάλο τεχνικό να ξεκουράσει τους περισσότερους βασικούς του και να τους δώσει «ανάσες» για τη δύσκολη συνέχεια, χρησιμοποιώντας παίκτες με μικρό χρόνο συμμετοχής μέχρι σήμερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μαρτίνς απέκλεισε τους Παπασταθ;oπουλο, Λαλά που δεν είναι ακόμη 100% έτοιμοι για να κάνουν το ντεμπούτο τους, ενώ εκτός της τελικής 23άδας που ανακοίνωσε το απόγευμα της Τρίτης (02/02) έμειναν και οι Σα, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Μπρούμα.

Αναλυτικά στην αποστολή του Ολυμπιακού για το δεύτερο ματς με τον Παναιτωλικό, βρίσκονται οι: Κρίστινσον, Τζολάκης, Καραργύρης, Ντρέγκερ, Ανδρούτσος, Αποστολόπουλος, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Μπα, Σεμέδο, Παπαδόπουλος, Χριστοφιλόπουλος, Τσέλιος, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Τιάγκο Σίλβα, Ραντζέλοβιτς, Λιάτσος, Μασούρας, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Κάιπερς, Χασάν.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης