Ο Ολυμπιακός αφήνει πίσω την ήττα με 2-0 στον βαθμολογικά αδιάφορα αγώνα με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, καθώς την Τετάρτη (21/4, 17:15, Novasports 1HD), ο πρωταθλητής Ελλάδας αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Τη Δευτέρα (19/4), ο Πέδρο Μαρτίνς περίμενε κανονικά για προπόνηση τους παίκτες του στου Ρέντη. Όσοι αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση της Κυριακής (18/4) στην Τούμπα ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας και αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά. Ανάμεσά τους και οι Ρούμπεν Σεμέδο και Αχμέντ Χασάν, οι οποίοι επέστρεψαν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, ξεπερνώντας τους μικροτραυματισμούς τους. Αμφότεροι είχαν μείνει εκτός αποστολής για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ για προληπτικούς λόγους. Απομένει να φανεί, αν ο Πορτογάλος τεχνικός των «ερυθρόλευκων» θα χρησιμοποιήσει τους Σεμέδο και Χασάν κόντρα στους Αρκάδες, στο «Γ. Καραϊσκάκης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως, ο Πέδρο Μαρτίνς δεν υπολογίζει στον Ουσεϊνού Μπα για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός επέστρεψε από τη Γαλλία, όπου εξετάστηκε από γιατρό για τις ενοχλήσεις στη μέση. Ο Μπα θα συνεχίσει το εντατικό πρόγραμμα θεραπείας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης