Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού εν όψει της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο (Κυριακή 9/10, 16:00 – «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», Cosmote Sport 1), στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Μίτσελ δεν συμπεριέλαβε σε αυτή το… πρόσωπο των τελευταίων ημερών, Παπέ Αμπού Σισέ, ο οποίος μάλιστα ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του κατά τη στιγμή της αλλαγής του στην ήττα με 3-0 από την Καραμπάγκ την περασμένη Πέμπτη, για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League. Για την Κρήτη δεν ταξίδεψε, ακόμη, ο Ουσεϊνού Μπα, ο οποίος ακόμα δεν βρίσκεται στο 100% της αγωνιστικής κατάστασής του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αντίθετα, επιστρέφει στην αποστολή του Ολυμπιακού ο Χάμες Ροντρίγκες. Από αυτή αποκλείστηκαν, ακόμα, οι τραυματίες Τόμας Βατσλίκ, Παναγιώτης Ρέτσος και Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Επίσης, για διάφορους λόγους έμειναν εκτός και οι Ντιάντιε Σαμασέκου, Πιερ Κούντε, Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε, Κώστας Φορτούνης, Τζος Μπόουλερ.

Αναλυτικά ο Μίτσελ θα έχει μαζί του τους: Κρίστινσον, Τζολάκη, Πασχαλάκη, Βρσάλικο, Μαρσέλο, Παπασταθόπουλο, Άβιλα, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκη, Εμβιλά, Χάμες, Βρουσάι, Μασούρα, Μπιέλ, Αγκιμπού Καμαρά, Βαλμπουενά, Ιν Μπέομ Χουάνγκ, Ντόι, Γκάρι Ροντρίγκες, Ουί Τζο Χουάνγκ, Μπακαμπού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης