H προσπάθεια του Ολυμπιακού να γίνει… γαλλόφωνος απ’ ότι φαίνεται δεν απέδωσε καρπούς, καθώς τόσο ο Ρεμί Γκαρντ και ο Φιλίπ Μοντανιέ είπαν «non» στην πρόταση των πρωταθλητών Ελλάδας.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός είχε προκρίνει ως πρώτη λύση τον Γκαρντ, η οποία φαινόταν να προχωράει η περίπτωσή του, με τον Μοντανιέ που βρισκόταν προηγουμένως στον πάγκο της Νότιγχαμ, να ήταν η δεύτερη επιλογή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο αμφότεροι δεν επιθυμούν να καθίσουν αυτή την στιγμή στον πάγκο των Πειραιωτών και ως εκ τούτου οι περιπτώσεις τους… μεταφέρονται για το καλοκαίρι, αν δεν προκύψει κάτι διαφορετικό.

Την ίδια ώρα ακούγεται για τον ερυθρόλευκο πάγκο το όνομα του Τάκη Λεμονή, το οποίο φέρεται να έχει πέσει στο τραπέζι, αν και η ΠΑΕ Ολυμπιακός διαψεύδει κατηγορηματικά ότι υπάρχει θέμα να έρθει ως υπηρεσιακή λύση ο 57χρονος τεχνικός και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του συλλόγου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Λεμονής έχει ακόμη δύο θητείας στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού την περίοδο 2000-2002 μετά την απόλυση του Γιάννη Ματζουράκη και από το 2006 ως το 2008 αντί του Τροντ Σόλιντ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης