O Ολυμπιακός ξεκινά τη φετινή του ευρωπαϊκή περιπέτεια από το Καραϊσκάκη, υποδεχόμενος στις 21:45 (Novasports 2), την Χάποελ Μπερ Σεβά για την 3η προκριματική φάση του Champions League.

«Πρώτος μας στόχος είναι να μην δεχθούμε γκολ και έπειτα να σκοράρουμε όσο περισσότερα μπορούμε», είπε Ο Βίκτορ Σάντσεθ στην συνέντευξη Τύπου της Τρίτης,

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σημαντικότερη από τις αλλαγές είναι η χρησιμοποίηση του Κώστα Φορτούνη πίσω από τον σέντερ φορ των πρωταθλητών Ελλάδας. Όσον αφορά τις υπόλοιπες θέσεις της ενδεκάδας, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Καπίνο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Φιγκέιρας, Μποτία, Σιόβα και Ντε Λα Μπέγια.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Μιλιβόγεβιτς με τον Μπουχαλάκη, έχοντας στα πλάγια τους Σεμπά και Ντουρμάζ. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Ιντέγε.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χουτεσιώτης, Λεάλι, Μανιάτης, Ντα Κόστα, Τσόρι, Μαζουακού, Πάρντο, Βούρος και Ζντιέλαρ. Εκτός έμειναν οι Πουλίδο, Ελαμπτνελαουί και Ρέτσος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά της, η Χάποελ Μπερ Σεβά του Μπαράκ Μπακχάρ είναι μια πολύ καλή αμυντική ομάδα, η οποία σκοράρει αρκετά. Ο Ισραηλινός τεχνικός προσανατολίζεται σε ένα πιθανό 4-3-3 με Γκόρες στο τέρμα, άμυνα με Μπίτον, Μιγκέλ Βίτορ, Σοάρες, Νταβιτζάντα, Όγκου, Ράντι και Μπράουν ή Σαμπτάι στη μεσαία γραμμή και επιθετική τριπλέτα με Μέλικσον, Σαάρ και Νουακέμε.

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης