Ολυμπιακός: Παράταση στη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2016, 17:47
Ολυμπιακός: Παράταση στη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας

Την παράταση στη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2016-17 αποφάσισε η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, όπως ανακοινώθηκε την Τρίτη από τους ερυθρόλευκους, χωρίς να διευκρινίζεται πάντως μέχρι πότε θα διαρκέσει.

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, έπειτα από απαίτηση των φιλάθλων της ομάδας μας, ενημερώνει ότι θα επανεκκινήσει και θα συνεχίσει τη διάθεση εισιτηρίων διαρκείας, για την αγωνιστική περίοδο 2016-17! Οι «ερυθρόλευκοι» φίλαθλοι, οι οποίοι δεν πρόλαβαν να κλείσουν θέση στο Ναό μας, για την τρέχουσα σεζόν, έχουν εκ νέου τη δυνατότητα να το κάνουν.

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα συνεχιστεί και θα γίνεται καθημερινά -και ώρες 10:00-17:30- από το τμήμα Εισιτηρίων Διαρκείας στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», καθώς και από το ίντερνετ, μπαίνοντας στη διεύθυνση olympiacos.org. Παράλληλα, όποιος το επιθυμεί, μπορεί να καλεί και στο τηλέφωνο 210-4800920, προκειμένου να λάβει πληροφορίες και κατευθύνσεις για την έκδοση του εισιτηρίου και να εξασφαλίσει έτσι το διαρκείας του», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση των «ερυθρολεύκων».


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2016, 17:52