Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να ελέγξει τον ρυθμό του αγώνα για να μπορέσει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην Πόρτο, σύμφωνα με τον Πέπε. Ο Πορτογάλος μέσος μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής του Champions League και παραδέχθηκε ότι οι «δράκοι» δεν θα είναι αδιάφοροι. 

Είναι κίνητρο για σένα ότι παίζεις αντίπαλος με ομάδα της χώρας σου;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι πάντα κίνητρο να εκπροσωπώ τον Ολυμπιακό. Είμαι ανυπόμονος για το αυριανό παιχνίδι, παιχνίδι με παιχνίδι προσπαθώ να βελτιώνομαι για να συνεχίσουμε στην Ευρώπη».

Τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός για να νικήσει;

«Η Πόρτο είναι μεγάλη ομάδα με καλούς παίκτες. Το παιχνίδι θα είναι δύσκολο. Έχει γρήγορους παίκτες και πρέπει να ελέγξουμε εμείς τον ρυθμό για να πάρουμε αποτέλεσμα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τι να περιμένουμε από εσένα από εδώ και πέρα;

«Οι πρώτοι μήνες ήταν φανταστικοί, όλοι με έχουν υποδεχτεί με τον καλύτερο τρόπο για να προσαρμοστώ. Δεν αισθάνομαι ότι έχω δείξει την αξία μου. Νιώθω βέβαιος ότι θα το κάνω το επόμενο διάστημα για να δώσω χαρά στους φιλάθλους μας».

Ο Ολυμπιακός έχει παίξει καλά στον όμιλο, αλλά έχει συγκεντρώσει μόλις τρεις βαθμούς…

«Ειλικρινά θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει καλύτερα πράγματα, δεν το καταφέραμε, αλλά τώρα δεν μπορούμε να μιλάμε για το παρελθόν. Πρέπει τώρα να παλέψουμε για την τρίτη θέση».

Πιστεύεις ότι θα είναι αδιάφορη η Πόρτο;

«Όχι γιατί γνωρίζουμε καλά την Πόρτο και τον προπονητή της. Θα κάνει τα πάντα για να πάρει θετικό αποτέλεσμα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης