Πρόβλημα στην παρούσα φάση δημιουργεί στον Ολυμπιακό η κλήση του Καρίμ Ανσαριφάρντ στην Εθνική Ιράν. Ο 27χρονος επιθετικός θα απουσιάσει για τα προκριματικά του Μουντιάλ και συγκεκριμένα για τις αναμετρήσεις με το Κατάρ και την Κίνα και αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα την άλλη Πέμπτη (30/3). Όμως ο Ολυμπιακός αγωνίζεται δύο 24ωρα μετά, το Σάββατο 1 Απριλίου κόντρα στον Πλατανιά, οπότε δεν θα υπάρχει χρόνος διαθέσιμος για τον διε8νή ποδοσφαιριστή ώστε να ξεκουραστεί.

Με την αποχώρηση του Ιντέγε, ο Ανσαριφάρντ είναι ο μοναδικός αξιόπιστος επιθετικός που διαθέτει η ομάδα, καθώς ο Καρντόσο, όσες φορές αγωνίστηκε, δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, παρά μόνο σ? ένα ματς Κυπέλλου. Μοιραία ωστόσο ο Ολυμπιακός θα πρέπει να στηριχθεί στον Παραγουανό επιθετικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πέρα από τον Ανσαριφάρντ και τους Έλληνες διεθνείς, από του Ρέντη θα απουσιάσουν όλες αυτές τις μέρες και οι Ρομαό, Ελιουνούσι. Ο πρώτος για τους αγώνες της Εθνικής Τόγκο με Λιβύη και Αίγυπτο και ο δεύτερος για το ματς της Εθνικής Νορβηγίας με τη Βόρεια Ιρλανδία.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης