Η περίπτωση του  Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ δεν είχε ευτυχές τέλος για τον Ολυμπιακό, καθώς ο Μολδαβός μπακ έκλεισε στην Πόρτο, η οποία ενεργοποίησε τη ρήτρα επαναγοράς του από την Πάσος Φερέιρα.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη οι Πειραιώτες ενεργοποιούν το «plan b» για την ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνάς τους, το οποίο το είχαν έτοιμο πριν υπάρξει οριστική εξέλιξη στην περίπτωση του Ρέαμπτσιουκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα, σε πρώτο πλάνο πλέον για τη θέση του αριστερου μπακ έχει περάσειω το όνομα του Ντάλμπερτ, ο οποίος ανήκει μέχρι το 2023 στην Ίντερ, αλλά φέτος αγωνίζεται ως δανεικός στη Ρεν.

Ο 27χρονος Βραζιλιάνος δεν έχει καταφέρει να καθιερωθεί στους Γάλλους, μετρώντας με αυτούς 5 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 4 στο Champions League.

Η διακοπή του δανεισμού του με τη Ρεν είναι εφικτή, ενώ με τον ίδιο τρόπο θα προσπαθήσει να τον αποκτήσει ο Ολυμπιακός, με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι η Ίντερ είχε δαπανήσει 21 εκατ. ευρώ για να αγοράσει τον Ντάλμπερτ από τη Νις το 2018.

Με τη φανέλα των «νερατζούρι» ο Βραζιλιάνος μπακ τις δύο προηγούμενες σεζόν είχε συνολικά 26 συμμετοχές και 1 γκολ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς γνωρίζει τον Ντάλμπερτ και από την Πορτογαλία, καθώς είχε αγωνιστεί τη σεζόν 2015/16 στη Βιτόρια Γκιμαράες, πριν την πώλησή του στη Νις αντί του ποσού των 2 εκατ. ευρώ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης