Στην τελική ευθεία μπαίνει η μεταγραφή του Σέρχι Κανός στον Ολυμπιακό, καθώς σήμερα στις 19:30 αναμένεται στην Αθήνα ο ποδοσφαιριστής.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δώσει τα χέρια με τον 26χρονο Ισπανό εξτρέμ, ο οποίος την Τρίτη θα περάσει από ιατρικές/εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιό του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Κανός αναμένεται να αποκτηθεί σε πρώτη φάση ως δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν από την Μπρέντφορντ, ενώ στη συμφωνία των Πειραιωτών με τους Άγγλους θα υπάρχει και option αγοράς που θα μπορεί να ενεργοποιηθεί το καλοκαίρι, σε περίπτωση φυσικά που ο παίκτης ικανοποιήσει με την απόδοσή του.

Ο 26χρονος άσος την περυσινή σεζόν ήταν βασικός και αναντικατάστατος στην ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ, καταγράφοντας με τη φανέλα της 35 συμμετοχές με απολογισμό τέσσερα γκολ και δύο ασίστ.

Εντούτοις εφέτος έχασε τη θέση του στην ενδεκάδα (έχει καταγράψει 6 συμμετοχές, όλες ως αλλαγή).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Κανός γεννήθηκε στις 2 Φεβρουαρίου του 1997 σε προάστιο της Βαλένθια. Άρχισε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα το 2010 και παρέμεινε εκεί μια τριετία. Το 2013 μετακόμισε σε ηλικία 16 ετών σε αυτές της Λίβερπουλ.

Τη σεζόν 2015/16 έπαιξε δανεικός στην Μπρέντφορντ, ενώ το καλοκαίρι του 2016 μετακινήθηκε αντί 3 εκατ. ευρώ στη Νόριτς. Έναν χρόνο μετά, το 2017, επέστρεψε για 2,9 εκατ. ευρώ στην Μπρέντφορντ.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης