Μετά το «κάζο» και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Champions League με… θύτη την Λουντογκόρετς, οι παίκτες του Ολυμπιακού, καλούνται να βρουν τα ψυχικά και αγωνιστικά αποθέματα, προκειμένου να εξασφαλίσουν μία θέση στους ομίλους του Europa League.

Απόψε στις 22.00 (MEGA-Novasports Prime) οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχθούν την Σλόβαν Μπρατισλάβας από τη Σλοβακία  στο «Γ. Καραϊσκάκης» με στόχο ένα σκορ που θα τους καταστήσει φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου τόνισε ότι «ήρθε η ώρα να δώσουμε απαντήσεις» αναμένεται να προβεί σε αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα των πρωταθλητών, σε σχέση με τα ματς απέναντι στους Βούλγαρους.

Δεν αποκλείεται στο αποψινό ματς ο Βάτσλικ να κάνει το ντεμπούτο του κάτω από τα «ερυθρόλευκα» γκολπόστ, με τους Παπασταθόπουλο και Μάρκοβιτς να παίρνουν θέση στο κέντρο της άμυνας αντί του τιμωρημένου Μπα και του Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος έμεινε εκτός λίστας για τα ματς με τη Σλόβαν και είναι κοντά στην πόρτα της εξόδου.

Από εκεί και πέρα στο δεξί άκρο της άμυνας ο Λαλά έχει προβάδισμα αντί του Ανδρούτσου, ενώ ο Ρέαμπτσιουκ θα ξεκινήσει στα αριστερά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα χαφ θα αγωνιστούν οι Καμαρά και Εμβιλά, με τον Ονιεκούρου να διεκδικεί τη θέση του Βαλμπουενά, ενώ φανέλες βασικού θα πάρουν οι Μασούρας, Αγκιμπού Καμαρά και ο Ελ Αραμπί.

Ο Μαρτίνς δεν θα έχει στη διάθεσή του ακόμη τους τραυματίες Χασάν, Τικίνιο και Φορτούνης.

Στον αντίποδα η Σλόβαν Μπρατισλάβας θα παραταχθεί με αρκετές απουσίες, καθώς οι Ρατάο, Σούλα, Χόλμαν, Αμπένα, Μεντβέντεφ, Ντε Μάρκο και Λόβατ δεν υπολογίζονται από τον Βλάντιμιρ Βάις.

Τον αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα διευθύνει ο Ιταλός, Μάρκο Γκουίντα, με βοηθούς τους συμπατριώτες του, Φιλίπο Μέλι και Αλμπέρτο Τεγκόνι, ενώ τέταρτος θα είναι ο Ροσάριο Αμπίσο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης