Mε στόχο τη νίκη, προκειμένου να διατηρηθεί η διαφορά των πέντε βαθμών, που τον χωρίζουν από τον ΠΑΟΚ, πριν τη μεταξύ τους μονομαχία στην Τούμπα, θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός την Τετάρτη απέναντι στον Ατρόμητο (19:30) στην αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο «Γ.Καραϊσκάκης», για την 22η αγωνιστική της Super League.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Βίτορ Περέιρα, συμπεριέλαβε για πρώτη φορά στην αποστολή των νεοαποκτηθέντα, Φελίπε Σαντάνα, που δεν αποκλείεται να ξεκινήσει ως βασικός. Από εκεί και πέρα ο Πορτογάλος τεχνικός αποφάσισε να ξεκουράσει τους Ελαμπντελαουί και Μαζουακού, με τους Σαλίνο και Γιαννούλη να τους αντικαθιστούν στο δεξιό και το αριστερό άκρο της άμυνας αντίστοιχα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην αποστολή δεν συμπεριελήφθησαν στα πλάνα του Πορτογάλου ούτε ο Ρομπέρτο, αν και ο Ισπανός τερματοφύλακας προπονήθηκε κανονικά και λογικά θα παίξει στο μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, καθώς ούτε και ο Μποτία, που συνεχίζει να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Δημήτρης Σιόβας ένιωσε ένα ελαφρύ σφίξιμο στον οπίσθιο μηριαίο αριστερά και έμεινε εκτός για προληπτικούς λόγους, με τον Ματιέ Ντοσεβί, που αρχικά είχε μείνει εκτός προκειμένου να πάρει ανάσες, να καταλαμβάνει τη θέση του.

Αναλυτικά η αποστολή των Πειραιωτών: Μέγιερι, Γιαννιώτης, Αυλωνίτης, Ντουρμάζ, Μιλιβόγεβιτς, Ντοσεβί, Σαντάνα, Σαλίνο, Γιαννούλης, Χάρα, Φορτούνης, Αφελάι, Μήτρογλου, Μπενίτες, Κασάμι, Ντομίνγκες, Μανιάτης, Φουστέρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης