Ο Βίτορ Περέιρα μίλησε στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και τους ζήτησε να αφήσουν πίσω τα παιχνίδια με την Ντνίπρο στο Κίεβο και τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Ο Πορτογάλος επεσήμανε ότι στο τέλος θα γίνει… ταμείο και επεσήμανε ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να στοχεύσουν σε νίκες απέναντι στην Ντνίπρο στο «Γ. Καραϊσκάκης», στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για το Κύπελλο, αλλά και στα ματς που απομένουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος της Super League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πρέπει να αφήσουμε πίσω μας όλα όσα ζήσαμε. Στο τέλος βλέπεις τι έχεις πετύχει. Πρέπει να πάρουμε τα επόμενα παιχνίδια και το πρωτάθλημα, αλλά πρέπει και να βελτιωθούμε. Να πάρουμε και τα δύο νοκ άουτ ματς που έχουμε», είπε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Ο Ολυμπιακός για την ώρα ετοιμάζεται για το παιχνίδι με την Ντνίπρο στο πλαίσιο των «32» του Europa League. Οι Πειραιώτες που θέλουν να ανατρέψουν την ήττα με 2-0, θα παραταχθούν χωρίς τον τιμωρημένο Μανιάτη. Ο Περέιρα αναμένεται να παρατάξει στον άξονα το δίδυμο Κασάμι, Εντινγκά αφήνοντας εκτός ενδεκάδας τον Μιλιβόγεβιτς.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης