Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί δήλωσε χαρούμενος για την κατάκτηση του τίτλου στη Super League με τον Ολυμπιακό, που είναι το τέταρτο πρωτάθλημα Ελλάδας για τον ίδιο, και τον αφιέρωσε στους φιλάθλους της ομάδας του Πειραιά.

Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» υπενθύμισε πάντως πως ο Ολυμπιακός έχει ακόμη αγωνιστικές υποχρεώσεις σε Super League, Κύπελλο Ελλάδας και Europa League και κάλεσε τους συμπαίκτες του να μη χαλαρώσουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Νορβηγός δεξιός αμυντικός έγραψε συγκεκριμένα στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter: «Αισθάνομαι υπερήφανος και ταπεινός που είχα την ευκαιρία να οδηγήσω την ομάδα μας, ως αρχηγός, στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

»Ο τέταρτος τίτλος μου είναι ένας τίτλος που θα ήθελα να αφιερώσω σε όλους τους φιλάθλους μας. Δεν έχετε βρεθεί στο στάδιο πρόσφατα, αλλά η υποστήριξή σας ήταν πάντα εδώ και αυτή είναι που μας έκανε να συνεχίζουμε.

»Σας ευχαριστώ για τη διαρκή υποστήριξή σας. Τώρα πρέπει να τελειώσουμε τη σεζόν σύμφωνα με τις δυνατότητές μας: Έχουμε ακόμη αγώνες, μας απομένει ο τελικός Κυπέλλου και ακόμη έχουμε υποχρεώσεις στο Europa League! Προχωράμε!».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης