Του Ανδρέα Αθανασούλη

Ο Πάπε Αμπού Σισέ και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί φέρονται να έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον της Νις και της Γουλβς αντίστοιχα, ωστόσο η αποχώρησή τους από τον Ολυμπιακό για τους συγκεκριμένους προορισμούς φαντάζει απίθανο να ολοκληρωθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τη μία η Νις απέκτησε τον Γουιλιάμ Σαλιμπά από την Άρσεναλ με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ από την άλλη η Γουλβς κάλεσε εσπευσμένα τον Πατρίκ Κουτρόνε, τον οποίο είχε παραχωρήσει δανεικό στη Φιορεντίνα.

Τόσο οι Γάλλοι, όσο και οι Άγγλοι πρόσθεσαν από μία λύση στον χώρο που ήθελαν μεταγραφική ενίσχυση και δύσκολα θα δώσουν περισσότερα χρήματα μέσα στον Γενάρη για να φέρουν ακόμα έναν παίκτη στην ίδια θέση.

Συγκεκριμένα, η Νις, που έχει χάσει τον 37χρονο Ντάντε με τραυματισμό (σ.σ. αναμένεται να επιστρέψει στα τέλη Μαΐου), έχει στο ρόστερ της τον Αντί Πελμάρ (20 ετών, 12 συμμετοχές), τον Ρόμπσον Μπαμπού (23 ετών, 9 συμμετοχές) και τον δανεικό από την Μπάγερν, Φλάβιους Ντάνιλιουκ (19 ετών, 10 συμμετοχές). Μαζί με τον Σαλιμπά (19 ετών) o Ρουμάνος προπονητής Αντριάν Ουρσέα έχει μία τετράδα αμυντικών που θεωρητικά καλύπτουν τις ανάγκες του. Εάν δεν παραχωρηθεί ποδοσφαιριστής, δύσκολα η ομάδα της Κυανής Ακτής θα κινηθεί για μεταγραφή δαπανώντας μάλιστα οκταψήφιο αριθμό χρημάτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για τη Γουλβς, ο σοβαρός τραυματισμός του Ραούλ Χιμένεθ έχει φέρει «πονοκέφαλο» στον Νούνο Εσπίριτο, που θέλει να ενισχύσει την επιθετική του γραμμή. Ο Πορτογάλος τεχνικός κάλεσε άμεσα πίσω τον Κουτρόνε και έχει στη διάθεσή του τον Φάμπιο Σίλβα (18 ετών, 13 συμμετοχές), ενώ κατά συνθήκη μπορεί να χρησιμοποιήσει και τον Ανταμά Τραορέ. Εδώ τα πράγματα είναι λίγο πιο σύνθετα, καθώς η Γουλβς αναμένεται να προσθέσει έξτρα παίκτη στο ρόστερ της. Πάντως η υποψηφιότητα του Ντιβόκ Οριγκί από τη Λίβερπουλ συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες σε σχέση με την επιλογή του Ελ Αραμπί.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης