Ψάχνει το μεταγραφικό «μπαμ» με τον Ιντέγε ο Άρης

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 5 Ιουνίου 2019, 14:32
Ψάχνει το μεταγραφικό «μπαμ» με τον Ιντέγε ο Άρης

Το «κόλπο γκρόσο» με την απόκτηση του Μπράουν Ιντέγιε επιχειρεί να κάνει ο Άρης.

Τη συγκεκριμένη μεταγραφική υπόθεση χειρίζεται προσωπικά ο Θόδωρος Καρυπίδης, ο οποίος μαζί με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Ντίνο Διαμαντόπουλο ταξίδεψαν στο Λονδίνο, προκειμένου να κάνουν τις διαπραγματεύσεις με τον πρώην στράικερ του Ολυμπιακού.

Η περίπτωση του Νιγηριανού επιθετικού είναι αρκετά δύσκολη, λόγω του υψηλού κασέ του, ωστόσο οι «κιτρινόμαυροι» θα κάνουν την προσπάθειά τους, ελπίζοντας ότι θα αποσπάσουν το πολυπόθητο «ναι» από τον Ιντέγιε.

Άλλωστε το γεγονός ότι οι συζητήσεις των Καρυπίδη και Διαμαντόπουλου με τον 30χρονο επιθετικό και τον εκπρόσωπό του γίνονται επί αγγλικού εδάφους δείχνει πως η πλευρά του Νιγηριανού εξετάζει το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ελλάδας.

Πάντως σε περίπτωση που το «φλερτ» του Άρη με τον Ιντέγε δεν καταλήξει σε… γάμο οι ιθύνοντες του συλλόγου της Θεσσαλονίκης θα στρέψουν το ενδιαφέρον τους σε έναν άλλο επιθετικού εγνωσμένης αξίας, ο οποίος βρίσκεται ψηλά στη λίστα τους.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ιντέγε αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό από το 2015 μέχρι τον Ιανουάριο του 2017, όταν και πήρε μεταγραφή στην Τιανίν Τέντα από την Κίνα.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 5 Ιουνίου 2019, 15:02