Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, πρώτη για το β΄ γύρο του πρωταθλήματος (14η αγωνιστική), ολοκληρώθηκε χωρίς κάποιο απρόοπτο.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα μεταβούν στα δυτικά προάστια για να αντιμετωπίσουν την ομάδα που τους είχε υποχρεώσει σε «λευκή» εντός έδρας ισοπαλία στην πρεμιέρα της φετινής Σούπερ Λίγκας, έχοντας στην άκρη του μυαλού τους το πρόσφατο πάθημα του ΠΑΟΚ στο ίδιο γήπεδο, με τον «Δικέφαλο» να αποχωρεί ηττημένος (0-2).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα, καθώς μόνο οι ανέτοιμοι Καρμπόβνικ και Σεμέδο έμειναν εκτός αποστολής.

Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Πορτογάλος τεχνικός συμπεριέλαβε τους Βατσλίκ, Κρίστινσον, Καραργύρη, Παπασταθόπουλο, Μπα, Σισέ, Λαλά, Παπαδόπουλο, Ρέαμπτσουκ, Σισέ, Μαντί Καμαρά, Μπουχαλάκη, Εμβιλά, Ονιεκούρου, Κούντε, Ρόνι Λόπες, Ανδρούτσο, Βρουσάι, Μασούρα, Αγκιμπού Καμαρά, Ροντρίγκες, Τικίνιο κι Ελ Αραμπί.

Στο Κόπα Άφρικα και ο Γκάρι Ροντρίγκες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Στην αποστολή της εθνικής του Πράσινου Ακρωτηρίου για το προσεχές Κόπα Άφρικα θα είναι οριστικά ο Γκάρι Ροντρίγκες, καθώς έφτασε στα γραφεία του Ολυμπιακού η σχετική ειδοποίηση από την ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας του.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης