Πανέτοιμος για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στον ΠΑΟΚ είναι ο Ολυμπιακός, καθώς την Τρίτη ολοκληρώθηκε με μία προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ρέντη η προετοιμασία του για την αυριανή «μονομαχία» με τους Θεσσαλονικείς στο «Καραϊσκάκη».

Στην αποστολή των Πειραιωτών για το παιχνίδι με τον «δικέφαλο» του Βορρά συμπεριελήφθησαν κανονικά τόσο ο Σαβιόλα όσο και ο Φουστέρ, καθώς αμφότεροι προπονήθηκαν για ακόμη μία ημέρα κανονικά κι έτσι  αναμένεται να αγωνιστούν απέναντι στους «ασπρόμαυρους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μοναδικό πρόβλημα για τον Μίτσελ ακούει στο όνομα… Νίκος Βέργος. Ο νεαρός επιθετικός δεν κατάφερε να προπονηθεί την Τρίτη, λόγω ενοχλήσεων στον ορθό κοιλιακό, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από την αποστολή για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου.

Παράλληλα εκτός αποστολής έμειναν από τον Ισπανό προπονητή οι Μασάντο, Μπονγκ αλλά και ο Σέποβιτς για λόγους τακτικής.

Οι «ερυθρόλευκοι» δούλεψαν την Τρίτη στην τακτική, καθώς και πάνω στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, ενώ παράλληλα δόθηκε ιδιαίτερη βαρύτητα στο πρέσινγκ προς τον αντίπαλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι ορισμένοι εκ των παικτών έμειναν παραπάνω μετά το τέλος της προπόνησης και επιδόθηκαν σε εκτελέσεις φάουλ.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Κάμπελ, Ντομίνγκες, Φουστέρ, Χολέμπας, Μανιάτης, Μανωλάς, Μαρκάνο, Ντινγκά, Παπαδόπουλος, Πέρες, Σάλιακας, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Βαλντές και Βούρος.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης