Ο ΑΠΟΕΛ επικράτησε με 1-0 μέσα στην έδρα του Ολυμπιακού για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League, ωστόσο ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη συνέχεια, επισημαίνοντας ότι η ομάδα του μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση.

«Πιστεύω πως σήμερα κάναμε πολλά πράγματα σωστά ως ομάδα. Η συμπεριφορά των παικτών ήταν σωστή, είχαμε καλή κυκλοφορία και τον έλεγχο του αγώνα. Καταφέραμε να έχουμε ρυθμό σε μεγάλο μέρος του ματς και επίσης πιστεύω πως ήμασταν αρκετά συγκεντρωμένοι και καλοί στο κομμάτι της ψυχολογίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

»Όμως μας έλειψαν κάποια πράγματα, με κυριότερο την αποτελεσματικότητα στην επίθεση. Αν είχαμε καταφέρει να αξιοποιήσουμε κάποιες από τις ευκαιρίες μας, θα είχαμε σίγουρα ένα διαφορετικό αποτέλεσμα. Γενικότερα, η στρατηγική μας ήταν καλή και καταφέραμε να κάνουμε πολλά απ’ όσα είχαμε σχεδιάσει πριν από το παιχνίδι. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη συμπεριφορά και την απόδοση των παικτών μας στον αγωνιστικό χώρο.

»Όσον αφορά στο αν περνάμε κρίση, πρέπει να σας πω ότι είναι πολύ λογικό για μια ομάδα του μεγέθους του Ολυμπιακού μετά από δύο σερί ήττες να υπάρχει η αίσθηση ότι περνάει κρίση. Όμως μια ομάδα με αυτήν την εικόνα δεν μπορεί να βρίσκεται σε κρίση. Ήμασταν καλοί σήμερα και το αποτέλεσμα είναι άδικο βάσει όσων παρουσιάσαμε και νομίζω ότι δεν μας άξιζε η ήττα» ανέφερε ο προπονητής του Ολυμπιακού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης