Τα αποκαλυπτήρια της νέας του φανέλας, που θα φοράει την αγωνιστική περίοδο 2015-16 και η οποία φέρει την «υπογραφή» της Adidas, πραγματοποίησε την Τετάρτη ο Ολυμπιακός με μια φαντασμαγορική εκδήλωση.

Το «κλου» της εκδήλωσης είναι το γεγονός ότι η καινούργια φανέλα των Πειραιωτών εμφανίστηκε σε… γιγαντιαία μορφή πάνω σε ένα ιστιοφόρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα από τα ιδιαίτερα στοιχεία της νέας εμφάνισης των νταμπλούχων Ελλάδας είναι το χρυσό σήμα στο αριστερό μανίκι, το οποίο είναι αφιερωμένο στη συμπλήρωση 90 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το σήμα της Unicef θα παραμείνει κανονικά στη φανέλα της ομάδας αν και δεν υπήρχε στην εμφάνιση κατά τη διάρκεια της παρουσίασης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρώτο μέρος της παρουσίασης πραγματοποιήθηκε στον Ιστιοπλοϊκό όμιλο, ενώ η συνέχεια δόθηκε στην πλατεία Αλεξάνδρας, παρουσία πλήθους κόσμου.

Παρών στην εκδήλωση ήταν ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης, αλλά και οι Πέτρος Κόκκαλης, Γιάννης Μώραλης, Πιέρ Ισά, Τάκης Αγραφιώτης, Γιάννης Βρέντζος, όπως και ποδοσφαιριστές της ομάδας (Γιαννιώτας, Αυλωνίτης, Μπουχαλάκης).

Άξιο αναφοράς είναι ότι οι Πειραιώτες θα φορέσουν «Adidas» για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 1994-95, ενώ για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2005-06 δεν θα συνεργαστούν με την «Puma».





Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης