Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ αποτελεί τον πρώτο στόχο του Ολυμπιακού για την ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνάς του και, παρά την εμπλοκή της Πόρτο, στο στρατόπεδο των Πειραιωτών επικρατεί αισιοδοξία ότι ο παίκτης θα πιάσει… λιμάνι.

Ως γνωστόν ο Μολδαβός μπακ έχει συμφωνήσει με την ελληνική ομάδα, ωστόσο ως «γνωστόν» το συγκρότημα του Κονσεϊσάο έκανε… σφήνα, εκφράζοντας την επιθυμία να επιστρέψει ο ποδοσφαιριστής στο «Ντραγκάο» για να αποτελέσει το μπακ απ του Ζαϊντού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι «δράκοι» έχουν δικαίωμα επαναγοράς του 23χρονου μπακ από την Πάσος Φερέιρα, η οποία έχει ενημερώσει -ως όφειλε- τους πρωταθλητές Πορτογαλίας για την πρόταση των «ερυθρόλευκων», αλλά δεν έχει λάβει απάντηση.

Σύμφωνα με πορτογαλικά ΜΜΕ, η Πόρτο αν θέλει τον ποδοσφαιριστή θα πρέπει να ισοφαρίσει την πρόταση που έχει κάνει ο Ολυμπιακός για τον παίκτη. Οι Πειραιώτες φαίνεται πως τα έχουν βρει με την Πάσος Φερέιρα, ενώ ένα πρόβλημα στον τρόπο καταβολής του ποσού αγοράς (περίπου 3,5 εκατ. ευρώ) δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο στο deal.

Όπως προαναφέραμε, ο Ρέαμπτσιουκ εμφανίζεται να έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό, καθώς έχει πάρει εγγυήσεις ότι θα αποτελέσει τον βασικό αριστερό μπακ της ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο λιμάνι πάντως επικρατεί αισιοδοξία ότι η μεταγραφή θα προχωρήσει και μάλιστα ο Μαρτίνς περιμένει να βρίσκεται ο παίκτης μέχρι την Πρωτοχρονιά, ήτοι ως την προσεχή Παρασκευή, στη χώρα μας. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης