Στην τελική της ευθεία έχει μπει η υπόθεση του Ρομπίνιο, η οποία αναμένεται να ξεκαθαρίσει άμεσα, με τον Ολυμπιακό, ως γνωστόν, να παρακολουθεί με αγωνία τις εξελίξεις, δεδομένου ότι είναι μία από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Ο Βραζιλιάνος άσος και ο ισχυρός άνδρας της Μίλαν, Αντριάνο Γκαλιάνι είχαν συνάντηση το απόγευμα της Τρίτης, στην οποία, σύμφωνα με το κανάλι των «ροσονέρι», συζητήθηκαν οι προτάσεις που έχει η ομάδα στα χέρια της για τον παίκτη, ο οποίος δεν είναι στα πλάνα του Φίλιπο Ιντσάγκι για τη νέα σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομάδα του Πειραιά έχει επισημοποιήσει το ενδιαφέρον της για τον 30χρονο άσο, ωστόσο έχει ισχυρό ανταγωνισμό, καθώς για τον παίκτη έχει καταθέσει πρόταση η Αλ Τζαζίρα, η Φλαμένγκο, ενώ υπάρχει και η Μπεσίκτας στο παιχνίδι, ασχέτως αν την έθεσε εκτός ο ίδιος ο Γκαλιάνι με τις δηλώσεις του.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι στο Μιλάνο βρίσκεται και ο στενός συνεργάτης του Βαγγέλη Μαρινάκη, Γιάννης Βρέντζος, προκειμένου να συναντηθεί με το «αφεντικό» της Μίλαν.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός θέλει τον παίκτη, όπως αναφέρουν οι Ιταλοί, ως δανεικό μέχρι το καλοκαίρι και οψιόν αγοράς ενώ η Μίλαν επιθυμεί να πουλήσει τον 30χρονο Βραζιλιάνο με την τιμή εκκίνησής του να είναι στα 5 εκατ. ευρώ. Από την πλευρά του ο παίκτης αξιώνει περίπου 2,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως προαναφέραμε πάντως η  υπόθεση Ρομπίνιο αναμένονται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες ώρες, με τον Ολυμπιακό να ελπίζει ότι θα είναι αυτός που θα κερδίσει την υπογραφή του διεθνούς άσου.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης