Ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο δεν ήταν ευχαριστημένος από την εξέλιξη και, φυσικά, από την κατάληξη του αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης», κι όχι μόνο δεν προσπάθησε να το κρύψει αλλά το δήλωσε κιόλας, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε την αναμέτρηση της Τότεναμ με τον Ολυμπιακό (2-2).

«Νιώθουμε απογοητευμένοι με το αποτέλεσμα, αλλά δεν έμεινα ικανοποιημένος και από την απόδοσή μας στο πρώτο ημίχρονο. Είχαμε ένα πλάνο και έπρεπε να το σεβαστούμε. Μπορεί να πετύχαμε τα δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στη συνέχεια δώσαμε ευκαιρίες στον Ολυμπιακό και δεν πρέπει να συμβαίνει αυτό σε τέτοιο επίπεδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν είχαμε απόδοση ανάλογη με εκείνη του Σαββάτου απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας. Στο δεύτερο μέρος, ανεβήκαμε, είχαμε ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να κυριαρχήσουμε. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο», ανέφερε αρχικά ο Αργεντινός τεχνικός και πρόσθεσε:

«Δεν είχαμε την απαραίτητη αντοχή και ένταση, που απαιτείται σε τέτοιο επίπεδο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να προβλέπουμε τις κινήσεις του αντιπάλου.

Δεν μου άρεσε η απόδοσή μας. Πρέπει να ματσάρεις τον αντίπαλο σε τέτοια παιχνίδια. Στο δεύτερο μέρος γίναμε καλύτεροι και είχαμε ευκαιρίες, αλλά δεν τις αξιοποιήσαμε. Πρέπει να αλλάξουμε και να γίνουμε πιο απαιτητικοί από τους εαυτούς μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ερωτηθείς για το εάν τον αιφνιδίασε η εικόνα του Ολυμπιακού, απάντησε: «Δεν με εξέπληξε η εικόνα του Ολυμπιακού. Ξέραμε ότι έχει ποιοτικούς παίκτες και ότι είναι καλή ομάδα. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή διοργάνωση. Απογοητεύτηκα από το πώς ξεκινήσαμε το παιχνίδι. Είναι ποιοτική ομάδα και θα είναι ανταγωνιστικός απέναντι και στον Αστέρα και την Μπάγερν».

Όσο για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός είχε περισσότερες τελικές, αλλά και το σχόλιό του για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο, τόνισε: «Είχε περισσότερες τελικές, αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είχε περισσότερες ευκαιρίες. Στο τέλος το αν έχεις περισσότερες τελικές ή μεγαλύτερη κατοχή της μπάλας δεν σημαίνει πολλά. Αύριο θα μπορέσω να δω και να αναλύσω καλύτερα το παιχνίδι.

Συνολικά ήταν δίκαιο αποτέλεσμα. Ήταν μία από τις καλύτερες ατμόσφαιρες που έχω δει σε γήπεδο. Ήταν δίπλα στην ομάδα οι οπαδοί από την αρχή. Ήταν φανταστική η ατμόσφαιρα. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι του».

Ο Ποκετίνο ρωτήθηκε, επίσης, για την απόδοσή του Ντέλε Άλι, αναφέροντας: «Είμαι χαρούμενος που είναι μαζί μας. Θα πρέπει να δούμε το πως θα τον ξανακάνουμε να έχει το επίπεδο που είχε. Σήμερα ήταν ένα δύσκολο ματς. Είμαι χαρούμενος όμως από την απόδοσή του, παρότι δεν έκανε εξαιρετικό ματς. Θέλει βελτίωση αλλά θέλει και χρόνο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης