Την υπόσχεση ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θα υπερβάλλουν εαυτούς για την πρόκριση στον αυριανό αγώνα του Ολυμπιακού κόντρα στη Μίλαν στο «Καραϊσκάκη» έδωσε ο Ντανιέλ Ποντένσε, χαρακτηρίζοντας, μεταξύ άλλων, ανόητη την αποβολή του στην αναμέτρηση με την Ξάνθη.
Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα με τους «ροσονέρι»:

Για τη Μίλαν: «Είναι τεράστια ομάδα η Μίλαν. Είναι μια σημαντική βραδιά. Θα παίξουμε για να κερδίσουμε. Θα τα δώσουμε όλα για μια ιστορική βραδιά».
Για την αποβολή του απέναντι στην Ξάνθη: «Νιώθω ανόητος για τον τρόπο που αντέδρασα. Μου έκαναν σκληρά φάουλ αλλά δεν έπρεπε να φερθώ έτσι. Και τα φάουλ είναι μέρος του παιχνιδιού. Δεν θα γίνει ξανά αυτό από μένα. Κοιτάμε μπροστά».
Για τα γκολ που ψάχνει η ομάδα του κόντρα στη Μίλαν: «Αύριο δεν έχει σημασία ποιος θα βάλει τα γκολ αν είναι από το κέντρο ή από τα άκρα. Να μπουν ένα δύο ή τρία γκολ αυτό μετράει».

Για την ατμόσφαιρα στο «Καραϊσκάκη»: «Σίγουρα θα είναι καυτή ατμόσφαιρα. Θα είναι ενα μεγάλο κίνητρο για εμάς. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όπως με τις Μπέτις και Ντουντελανζ και να αφήσουμε πίσω μας την Μίλαν».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης