Τον Πανιώνιο αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός την Κυριακή (23/8, 21:30) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», όπου αναμένεται να είναι σχεδόν γεμάτο, με τον κόσμο να δείχνει ότι και φέτος θα είναι στο πλευρό της ομάδας σε κάθε αγώνα αφού τα εισιτήρια του αγώνα είναι σχεδόν sold out.

Ο Μάρκο Σίλβα στην τελευταία προπόνηση πριν το ματς δούλεψε πάνω στην τακτική και στην αμυντική αλλά και επιθετική λειτουργία της ομάδας. Για ακόμη μια φορά οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν ασκήσεις για τις στημένες φάσεις, με τον Πορτογάλο να δίνει συνεχώς οδηγίες στους παίκτες του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες συνέχισε ατομικό πρόγραμμα από την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να μπει σε φουλ ρυθμούς. Μικροενοχλήσεις σε προσαγωγό και γόνατο, προερχόμενες από κόπωση και όχι από τραυματισμό αισθάνθηκαν οι Πουλίδο και Σαλίνο αντίστοιχα.Κ Κρίθηκε σκόπιμο να ξεκουραστούν για το ματς με τον Πανιώνιο και από Δευτέρα θα ενταχθούν ξανά στο πλήρες πρόγραμμα προπόνησης με την υπόλοιπη ομάδα. Επίσης, το πρόγραμμα αποκατάστασής του συνεχίζει ο Γιάννης Μανιάτης.

Πάντως, ο Μάρκο Σίλβα έχει κανονικά στην αποστολή τα πρόσφατα μεταγραφικά αποκτήματα Ντα Κόστα και Σεμπά.

Η αποστολή του Μάρκο Σίλβα:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ρομπέρτο, Καπίνο, Φορτούνης, Ελαμπντελαουί, Ντα Κόστα, Σεμπά, Βούρος, Μιλιβόγεβιτς, Φουστέρ, Χάρα, Μαζουακού, Καμπιάσο, Ντοσεβί, Φινμπόγκασον, Σιόβας, Πάρντο, Ντουρμάζ, Μπουχαλάκης.

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης