Τον τρόπο με τον οποίο θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός τους δύο αγώνες κόντρα στην Χάποελ Μπερ Σεβά, για την προκριματική φάση του Champions League ανέλυσε ο Τσόρι Ντομίνγκες στη συνέντευξη Τύπου πριν το πρώτο ματς.

«Οι παίκτες πάντα έχουν την όρεξη και την επιθυμία να πάρουν μέρος στους ομίλους του Champions League. Πιστεύω ότι έχουμε την όρεξη. Έχουμε κάνει καλή προετοιμασία αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό. Πρέπει να παίξουμε έξυπνα, να είμαστε προσεκτικοί και πιο καλοί από τον αντίπαλό μας και να καταφέρουμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες», είπε ο άσος του Ολυμπιακού και ρωτήθηκε αν οι «ερυθρόλευκοι» γνωρίζουν αρκετά καλά την αντίπαλο τους:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έχουμε δουλέψει αρκετά. Έχουμε αρκετές πληροφορίες για να μπορέσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας σωστά. Έχουμε δει βίντεο, έχουμε δει εικόνες, πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι για αύριο».

Στην ερώτηση πόσο δύσκολο ήταν να προσαρμοστούν στα δεδομένα της συμμετοχής στα προκριματικά, ανέφερε: «Σημασία έχει ότι αυτό έπρεπε να κάνουμε φέτος και έπρεπε να το δεχθούμε. Και από την στιγμή που έχουμε επιθυμία να βρεθούμε στους ομίλους πρέπει να το αποδεχθούμε και να το πετύχουμε».

Ο Τσόρι κλήθηκε να απαντήσει αν είναι έτοιμος να παίξει και ως επιθετικός: «Είμαστε προετοιμασμένοι για παν ενδεχόμενο. Και εγώ το ίδιο. Εξαρτάται από τις σκέψεις και τις επιθυμίες του προπονητή μας. Εμείς όμως είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε ό,τι μας ζητήσει ο προπονητής μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης