Προσέφυγε στο Διαιτητικό Δικαστήριο ο Ολυμπιακός για τις εκλογές στην ΕΠΟ!

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2020, 17:38
Προσέφυγε στο Διαιτητικό Δικαστήριο ο Ολυμπιακός για τις εκλογές στην ΕΠΟ!

Προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο κατέθεσε ο Ολυμπιακός για το θέμα της τροποποίησης του καταστατικού της ΕΠΟ έτσι ώστε να γίνουν οι αρχαιρεσίες της Ομοσπονδίας μέχρι τις 14 Οκωβρίου 2020.

Οι «ερυθρόλευκοι» θεωρούν ότι η θητεία της παρούσας διοίκησης δεν έχει ολοκληρωθεί και ότι οι εκλογές πρέπει να γίνουν έως τις 16 Αυγούστου 2021.

Συγκεκριμένα υποστηρίζουν ότι η διοίκηση Γραμμένου εξελέγη στις 17 Αυγούστου 2017 και άρα τότε συμπληρώνει τέσσερα χρόνια, αφού δεν αποτελεί συνέχεια της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής (ΠΔΕ), όπως υποστηρίζει η διοίκηση της ΕΠΟ.

Υπενθυμίζεται ότι στην Γ.Σ. της ΕΠΟ οι Πειραιώτες έκαναν διπλή ένσταση, προκειμένου να μην υπάρξει τροποποίηση του καταστατικού για να γίνουν φέτος εκλογές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπήρξε ψηφοφορία για να βγει η σχετική απόφαση για εκλογές εντός του 2020 (το νωρίτερο τον Ιούλιο και το αργότερο τον Οκτώβριο).

Συγκεκριμένα οι απαιτούμενες αλλαγές στο Καταστατικό της ομοσπονδίας, για τη διενέργεια εκλογών στην ΕΠΟ εντός του 2020 εγκρίθηκαν την περασμένη Τρίτη στην έκτακτη Γενική Συνέλευση με 55 «ναι», 8 «όχι» και 3 λευκά.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2020, 17:55