Παρά τη διάθεση του Ολυμπιακού να κρατήσει χαμηλά τον μεταγραφικό πήχη, τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό κρατούν «ζεστές» κάποιες περιπτώσεις μεγάλων ονομάτων, όπως του Φλοράν Μαλουντά.
Από πλευράς Πειραιωτών, το μόνο που επιβεβαιώνεται είναι ότι απλώς έχει προταθεί ο 32χρονος άσος, ωστόσο στη Γαλλία επιμένουν να κάνουν λόγο για επίσημη πρόταση.

Συγκεκριμένα, στην ιστοσελίδα «Le 10 Sport» αναφέρεται πως ο έμπειρος μεσοεπιθετικός ενημέρωσε τους ανθρώπους της Γκινγκάμπ, που τον πλησίασαν και του έκαναν προσφορά, ότι έχει σημαντικές προτάσεις από την Τουρκία και την Ελλάδα, και ότι προτιμάει να αγωνιστεί σε υψηλότερο επίπεδο. Παράλληλα, τονίζεται πως ήδη οι Ισά και Καρεμπέ τον έχουν πλησιάσει με σκοπό να μάθουν τις προθέσεις του για την προοπτική του Ολυμπιακού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γάλλος στρατηγικός σύμβουλος των «ερυθρολεύκων», μάλιστα, σύμφωνα με τους συμπατριώτες του, πιέζει τον Μαλουντά να δει με καλό μάτι το ενδεχόμενο να γίνει κάτοικος… Πειραιά, φέρνοντας ως παράδειγμα και τον ίδιο, αλλά και το ότι μπορεί να ανοίξει ξανά η πόρτα της εθνικής ομάδας. Επιπροσθέτως, τα γαλλικά ΜΜΕ επισημαίνουν τη δυνατότητα του Ολυμπιακού να καλύψει οικονομικά τις απαιτήσεις του Μαλουντά.

Επιμέλεια: Γιώργος Περράκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης