Το ευρωπαϊκό όνειρο συνεχίζεται για τον Ολυμπιακό, ο οποίος απόψε στις 22:00 (COSMOTE SPORT 2 HD) θα αντιμετωπίσει στο  «Γ. Καραϊσκάκης» τη Γουλβς, για τη φάση των «16» του Europa League.

To παιχνίδι διεξάγεται στη σκιά του κορωνοϊού, καθώς στο πλαίσιο των μέτρων που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση της πανδημίας το ματς θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο αποψινό ματς οι «ερυθρόλευκοι» θα προσπαθήσουν να κάνουν το πρώτο βήμα πρόκρισης για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Το όνομα της Γουλβς μπορεί να μην έχει το ειδικό βάρος της Άρσεναλ, αλλά ποιοτικά είναι μία πολύ δυνατή ομάδα, που μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα στον Ολυμπιακό.

Ο Πέδρο Μαρτίνς συμπεριέλαβε στην αποστολή και τον Κώστα Φορτούνη, καθώς έληξε το πειθαρχικό θέμα που τον άφησε εκτός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναμφίβολα το πρόσωπο της αναμέτρησης είναι ο Ποντένσε, που επιστρέφει στον Πειραιά και ο οποίος στον πρώτο γύρο ήταν ένας από τους πολυτιμότερους παίκτες του Ολυμπιακού.

Ο Πορτογάλος τεχνικός στη συνέντευξη τύπου παραδέχτηκε ότι ο κόσμος θα λείψει στην ομάδα, καθώς όλοι γνωρίζουν την ατμόσφαιρα που δημιουργούν στα εντός έδρας παιχνίδια.

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού πάντως θα βρεθούν έξω από το πάρκινγκ, προκειμένου να αποθεώσουν την ομάδα κατά την είσοδό της στο γήπεδο.

Υπενθυμίζεται ότι η Γουλβς ζήτησε από την UEFA την αναβολή του αγώνα, λόγω της ανακοίνωσης του ιδιοκτήτη της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη, ότι διαγνώστηκε με κορωνοϊό, ωστόσο η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου αποφάσισε να πραγματοποιηθεί κανονικά η αναμέτρηση.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν πρόκειται να διαφοροποιήσει τα πλάνα του σε σχέση με τα τελευταία δύσκολα παιχνίδια της ομάδας του, με το 4-3-3 να παραμένει. Από την άλλη ο Νούνο Εσπιρίτο Σάντο προσανατολίζεται σε σχήμα 3-4-3, που μετατρέπεται κατά τη διάρκεια του ματς σε 5-4-1 ή 3-5-2.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Γάλλος, Κλεμέν Τουρπέν, κατηγορίας Elite, που θα έχει βοηθούς του τους Νικολά Ντανός και Κιρίλ Γκρινόρε. Τέταρτος θα είναι ο Φρανκ Σνέιντερ, ενώ στο VAR θα βρίσκονται οι Φρανσουά Λετεσιέ, Ζερόμ Μπρισάρ.

Οι πιθανές συνθέσεις

Ολυμπιακός: Σα-Τσιμίκας, Μπα, Σεμέδο, Ελαμπντελαουί-Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε-Βαλμπουενά, Μασούρας, Ελ Αραμπί

Γουλβς: Ρούι Πατρίσιο-Μπολί, Κόουντι, Σάιλς-Βινάγκρε, Νέβες, Μουτίνιο, Ντόχερτι-Ζότα, Τραορέ, Χιμένες

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί ελεύθερα από το κανάλι της Cosmote TV στο Youtube:

 

Το υπόλοιπο πρόγραμμα της φάσης των «16»:

Αναλυτικά οι αγώνες:

Σεβίλλη-Ρόμα Αναβολή

Ίντερ-Χετάφε Αναβολή

ΛΑΣΚ Λίντσερ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 19:55 COSMOTE SPORT 3 HD

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Βασιλεία 19:55 COSMOTE SPORT 5 HD

Μπασακσεχίρ – Κοπεγχάγη 19:55 COSMOTE SPORT 9 HD

Ρέιντζερς – Λεβερκούζεν 22:00 COSMOTE SPORT 3 HD

Βόλφσμπουργκ – Σαχτάρ Ντονέτσκ 22:00 COSMOTE SPORT 8 HD

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης